Hvordan Spanien Spillede Ved FIFA World Cup

Hvordan Spanien Spillede Ved FIFA World Cup
Hvordan Spanien Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Spanien Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Spanien Spillede Ved FIFA World Cup
Video: Mozambique v Malawi | FIFA World Cup Qatar 2022 Qualifier | Full Match 2024, Kan
Anonim

FIFA-verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien var en sensation. En af dem var udførelsen af sejrere til verdensmesterskabet i fodbold i 2010 - det spanske hold.

Hvordan Spanien spillede ved FIFA World Cup 2014
Hvordan Spanien spillede ved FIFA World Cup 2014

Spanierne endte ved verdensmesterskabet i Brasilien i kvartet B, som eksperter kaldte dødsgruppen. Rivalerne i gruppespillet for spanierne var landsholdene i Holland, Chile og Australien.

Spanierne spillede deres første kamp i turneringen med deres tidligere rivaler i 2010 verdensmesterskabsfinalen i Sydafrika - det nederlandske hold. Få kunne have forestillet sig, at spanierne ville blive revet fra hinanden i alle spillelinjer. Hvis resultatet af første halvdel ikke forårsagede meget forvirring (1 - 1), chokerede anden halvdel af mødet fodboldprofessionelle over hele verden. Spanierne tabte med uanstændigt tal på resultattavlen 1 - 5.

I den anden kamp i gruppespillet måtte del Bosques anklager besejre de kompromisløse chilenere. Dette skete imidlertid ikke. I dette spil kunne spanierne slet ikke score, men indrømmede to gange. Mødets slutresultat 2 - 0 til fordel for Chile efterlod det fremtrædende Spanien bag siden af turneringen.

Den tredje kamp i gruppespillet besluttede ikke noget. Spanierne vandt en 3-0 sejr over Australien. Men dette var kun nok til at tage den sidste tredjeplads i gruppe B.

Resultatet af det spanske landsholds præstation vurderes af det spanske fodboldforbund som en fiasko. Nu taler mange fodboldeksperter allerede alvorligt om, at det spanske hold endelig har givet titlen det bedste landshold i vores tid til andre fodboldhold.

Anbefalede: