Hvordan Uruguay Spillede Ved FIFA World Cup

Hvordan Uruguay Spillede Ved FIFA World Cup
Hvordan Uruguay Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Uruguay Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Uruguay Spillede Ved FIFA World Cup
Video: URUGUAY SQUAD FIFA WORLD CUP 2022 - SOUTH AMERICA QUALIFIER 2024, Kan
Anonim

I starten af 2014 FIFA verdensmesterskabet i Brasilien var uruguayanerne de regerende mestre i Sydamerika. Holdet havde et højt udvalg af spillere, så der forventedes meget fra dette latinamerikanske hold i turneringen.

Hvordan Uruguay spillede ved FIFA World Cup 2014
Hvordan Uruguay spillede ved FIFA World Cup 2014

Det uruguayanske landshold var i dødsgruppen ved verdensmesterskabet i Brasilien. Sydamerikanernes rivaler var to stærke europæiske hold - Italien og England og Costa Rica-landsholdet.

Uruguayanerne spillede deres første kamp med Costa Ricans. Dette spil blev en af de højeste fornemmelser ved turneringen. Costa Rica vandt 3 - 1. Så kunne ingen dog have forestillet sig, at repræsentanterne for Mellemamerika ville nå kvartfinalen i turneringen.

I anden kamp i gruppespillet greb Uruguay gennem Suarez 'indsats sejren fra briterne med en score på 2 - 1. For at fortsætte kampen i slutspillet, måtte uruguayanerne slå det italienske landshold i det sidste gruppemøde. Dette resultat er nået. Cavani og Suarezs hold vandt med en minimumscore på 1 - 0. Dette gjorde det muligt for de uruguayanske fodboldspillere at indtage andenpladsen i gruppe D.

I slutspillet til verdensmesterskabet måtte det uruguayanske hold spille med et meget stærkt colombiansk landshold. Kampen for uruguayanerne sluttede trist. De tabte for colombianerne i alle dele af spillet. De endelige tal på resultattavlen er 0 - 2.

Uruguays udgang fra dødsgruppen til slutspillet ses som et positivt resultat, men der blev forventet mere fra uruguayanerne i de afgørende kampe til verdensmesterskabet. Derfor kan nedrykning til 1/8 finalen ikke betragtes som en succesrig præstation af holdet ved verdensmesterskabet i fodbold i 2014.

Anbefalede: