Hvordan Rusland Spillede På EURO

Den sidste del af det europæiske fodboldmesterskab 2012 begyndte i Warszawa den 8. juni og slutter den 1. juli i Kiev. Det russiske landshold faldt dog ud af turneringen den 16. juni. Historien om hendes deltagelse i dette mesterskab begyndte den allerførste dag, de første russere sammen med polakkerne udstedte deres afgang, idet de kun havde formået at afholde tre møder i gruppespillet i konkurrencen.

Hvordan Rusland spillede på EURO 2012

Vores hold begyndte sin optræden ved Euro 2012 i Wroclaw, hvor næsten 41 tusind tilskuere personligt var til stede ved sit spil med det tjekkiske hold. De blev ikke skuffede - fem mål blev scoret på Meisky stadion den dag, fire af dem blev scoret af vores hold. Mål blev scoret af Alan Dzagoev (to gange), Roman Shirokov og Roman Pavlyuchenko. Russerne fik en ganske behagelig fordel med to mål i midten af første halvleg, men kort efter starten af den anden reducerede tjekkerne (Vaclav Pilar) score forskellen. Træner for vores hold, Dick Advocaat, i det 73. minut af spillet, erstattede angriberen Alexander Kerzhakov med sin kollega Pavlyuchenko. Seks minutter derefter formaliserede først Dzagoev og derefter Pavlyuchenko endelig fordelen ved det russiske landshold i forhold til det tjekkiske hold med en score på 4: 1.

Vores fodboldspillere spillede det andet spil fire dage senere på Warszawa Nationalstadion, hvor deres modstander var hjemmeholdet. Og i dette spil scorede Alan Dzagoev et fremragende mål efter et frispark fra kaptajnen på det russiske landshold, Andrei Arshavin. Dette skete otte minutter inden afslutningen af første halvdel af mødet, og tolv minutter efter starten af det andet sendte Jakub Blaschikowski ikke mindre smukt bolden i mål for Vyacheslav Malafeev. I det 70. minut erstattede Advocate igen Kerzhakov med Pavlyuchenko, men i modsætning til det forrige spil bragte dette ikke resultater, ligesom udskiftningen af Dzagoev med Marat Izmailov 10 minutter senere. Mødet sluttede med en uafgjort 1: 1.

Russernes tredje kamp fandt sted på det samme stadion, som igen blev fyldt med næsten 56 tusind tilskuere. Den sidste rival for vores hold i dette mesterskab var Grækenlands landshold. Det eneste mål på dette møde blev scoret af den græske Giorgos Karagounis, da den tid, der blev føjet til første halvdel af mødet, allerede løb. Denne gang udførte advokaten den sædvanlige udskiftning af Kerzhakov med Pavlyuchenko meget tidligere under mødets pause. Imidlertid ændrede hverken denne udskiftning eller udseendet af en anden angriber, Pavel Pogrebnyak, i stedet for midtbanespilleren Denis Glushakov eller udseendet på banen i stedet for forsvareren Anyukov, en anden angriberspiller - Izmailov - resultatet af kampen. Russerne tabte 0: 1 og droppede ud af turneringen og sluttede som tredje i gruppe A.