Hvem Spillede I Semifinalen I Euro

Hvem Spillede I Semifinalen I Euro
Hvem Spillede I Semifinalen I Euro

Video: Hvem Spillede I Semifinalen I Euro

Video: Hvem Spillede I Semifinalen I Euro
Video: 🔴[RU/EN] Nemiga vs SAW | ESEA Premier Season 39 Europe | bo3 | 1440P 2024, Kan
Anonim

Gruppespillet i UEFA European Championship 2012 sluttede den 19. juni, hvorefter arrangørerne gav fans to dage for nogle til at fejre deres landes fremskridt til næste fase, mens andre beroliger deres nerver efter håbets sammenbrud. Derefter blev der inden for fire dage afholdt kampe for at nå semifinalen i turneringen, hvilket bestemte, at de fire hold var værdige til at konkurrere direkte om mesterskabsmedaljerne.

Hvem spillede i semifinalen i Euro 2012
Hvem spillede i semifinalen i Euro 2012

Det første hold, der kvalificerede sig til at spille i EM 2012 semifinalen, var det portugisiske landshold. Den 21. juni i Warszawa mødtes hun med vinderen af den gruppe, hvor russerne optrådte - med Tjekkiet. I denne kamp blev der kun scoret et mål - 11 minutter før mødets afslutning blev det scoret af den mest berømte fodboldspiller fra det portugisiske landshold, Cristiano Ronaldo.

Den næste dag stoppede den anden lovovertrædelse af vores hold sin deltagelse i EM - Grækenland gav ganske forventet plads til det tyske landshold i semifinalen. I modsætning til den foregående dag så publikum mange mål - tyskerne scorede 4 af dem (Philip Lam, Sami Khedira, Miroslav Klose, Marko Reus) og grækerne - 2 (Giorgos Samaras, Dimitris Salpingidis).

De næste to møder for at nå semifinalen blev afholdt på Ukraines område. Den 23. juni spillede landsholdene i Spanien og Frankrig i Donetsk. Dette spil var 100-året for den spanske midtbanespiller Xabi Alonso, og den 30-årige Real Madrid-spiller fejrede denne begivenhed til ære. Han scorede begge mål i kampen - først fra banen i det 19. minut af første halvleg og derefter fra straffesparksstedet, ud over anden halvleg. Spanien gik videre til semifinalen, som få eksperter og fans tvivlede på.

Den sidste deltager i de fire stærkeste hold i Europa blev bestemt i Kiev den 24. juni. Olimpiyskiy-stadionet samlede det største antal tilskuere i kvartfinalen - mere end 64 tusind. De måtte vente på det første mål, der blev scoret længere end nogen anden - hverken i spilletid eller i ekstra tid kunne holdene i England og Italien ikke gøre dette. Derfor blev der afholdt en straffesparkskonkurrence for at identificere den sidste deltager i semifinalen for første gang ved Euro 2012. I den savnede italienerne først (Riccardo Montolivo), men briterne gjorde det to gange (Ashley Young og Ashley Cole).

I slutningen af disse fire dage blev semifinale par dannet som følger: Portugal - Spanien, Tyskland - Italien.

Anbefalede: