Hvilke Tab I Kompositionen Led Brasilien Inden Semifinalen I FIFA World Cup

Hvilke Tab I Kompositionen Led Brasilien Inden Semifinalen I FIFA World Cup
Hvilke Tab I Kompositionen Led Brasilien Inden Semifinalen I FIFA World Cup

Video: Hvilke Tab I Kompositionen Led Brasilien Inden Semifinalen I FIFA World Cup

Video: Hvilke Tab I Kompositionen Led Brasilien Inden Semifinalen I FIFA World Cup
Video: FIFA WORLD CUP 2014 BRAZIL - Gameplay - [HD+] [Xbox 360] 2024, Kan
Anonim

Den 4. juli slog Brasilien Colombia 2-1 i kvartfinalen i FIFA verdensmesterskabet. Men sejren for mesterskabet var en høj pris. De to øverste hovedtroppsspillere vil gå glip af semifinalen mod Tyskland.

Travma_Neymara_
Travma_Neymara_

Den 9. juli, brasiliansk tid, spiller Pentacampions i den første semifinalekamp i fodbold-verdensmesterskabet med det tyske hold. Det er sandt, at det allerede er kendt om to tab i brasilianerne. Så kaptajnen på værterne for verdensmesterskabet Silva og brasilianerne Neymars stjerneangreb vil gå glip af semifinalen.

Hovedfæstningen i det brasilianske holds forsvar, den mest erfarne Thiago Silva, blev diskvalificeret til semifinalekampen på grund af for mange gule kort. I et spil mod Colombia i anden halvdel forhindrede Silva den colombianske målmand i at sætte bolden i spil. For dette viste dommeren på mødet et gult kort til brasilianeren. Desværre for fans af Brasilien var kortet allerede det andet kort i turneringen for forsvareren. I henhold til turneringsbestemmelserne savner den krænkende spiller det næste møde i tilfælde af at han modtager to gule kort i kampe. Først fra semifinalen forsvinder gule kort. Der er endnu ikke noget nøjagtigt ord om, hvem der skal erstatte Thiago Silva i Brasiliens centrale forsvar. Formentlig vil det være Dante eller Enrique.

Det andet betydelige tab før brasilianernes kamp med Tyskland var Neymars skade. Allerede i slutningen af mødet med Colombia i det 87. minut modtog Neymar et knæslag i lænden fra den colombianske midtbanespiller Sunigi. Neymar blev båret af banen på en båre og derefter ført til hospitalet. Læger diagnosticerede et brud på den tredje ryghvirvel. Denne skade fratager Neymar muligheden for at fortsætte verdensmesterskabet. Derudover siger læger, at den brasilianske angriber ikke engang kan gå et stykke tid. Ifølge de seneste oplysninger behøver Neymar ikke operation, men den nøjagtige timing af speditørens opsving er stadig ukendt. Ifølge foreløbige data vil Neymar gå glip af tre uger. Angriberen var holdets topscorer. Ved Fubal verdensmesterskabet i 2014 scorede Neymar fire mål. Mest sandsynligt vil Bernard erstatte spidsen.

Anbefalede: