Sådan Får Du En Ishockeyrangering

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Ishockeyrangering
Sådan Får Du En Ishockeyrangering

Video: Sådan Får Du En Ishockeyrangering

Video: Sådan Får Du En Ishockeyrangering
Video: Sådan får du en større diller! 2024, Kan
Anonim

Engang var badget til en atletudleder næsten sidestillet med en medalje eller endda en ordre. De var stolte af ham, de bar det til udstilling, de tog sig af det som en rigtig juvel. I dag, når selv titlen Honored Master of Sports er blevet noget almindeligt og ikke forårsager specielle følelser hos andre, tiltrækker "nogle" første kategori ikke opmærksomhed. Men som et sportskoncept fortsætter med at eksistere. For eksempel i hockey.

Kaptajnen for det russiske hockeylandslag Pavel Datsyuk (til højre) modtog sin første sportskategori på Yunost børneskole
Kaptajnen for det russiske hockeylandslag Pavel Datsyuk (til højre) modtog sin første sportskategori på Yunost børneskole

Udledning, endnu en udledning

Ifølge Unified All-Russian Sports Classification, i ishockey eller simpelthen hockey, er der tre voksne kategorier tildelt til ret lokale præstationer på is til spillere, der endnu ikke har modtaget status som professionelle og endnu ikke har udført på niveau med det russiske mesterskab.

Alle de mest berømte russiske professionelle hockeyspillere dimitterede og modtog deres første sportskategorier og priser, træning og spil ikke kun i amatør- og værftet klubber, men også i hold med børns sportsskoler.

For at kunne have den laveste tredje rang skal amatørhockeyspillere holde og vinde mindst seks kampe i distriktsmesterskabet som en del af et hold. For at modtage den anden kategori skal spillerne være i første linje i det regionale turneringsbord med deltagelse af mindst fem hold. Endelig skal ansøgere ikke kun være i stand til at spille hockey for at opfylde den første kategoristandard, men også spille i mesterskabet i deres republik med deltagelse af mindst otte hold.

Hockey spilles af rigtige professionelle

Den mest realistiske måde at blive en atletudleder på for en ung fan af pucken og pinden er at studere i mange år på en af de specialiserede skoler og at konkurrere i de officielle ungdoms-russiske konkurrencer.

Kaptajnen for det russiske ishockeyhold ved OL i 2014 Pavel Datsyuk dimitterede fra Yunost Yekaterinburg hockeyskole i de tidlige 90'ere, hvorefter han flyttede til Dynamo-Energy voksenhold og modtog en invitation til landsholdet.

Den tredje sportskategori for piger og drenge-jockey-spillere tildeles for:

1. plads i det nationale mesterskab blandt hold under 15 år; 3. plads blandt hold under 16; 7-8 - blandt hold under 17 og 18 år.

Den anden kategori tildeles for:

2. plads blandt hold under 16; 5-6 - blandt hold under 17 og 18 år.

Den første kategori tildeles for:

1. plads blandt hold under 16; 2. - 4. - blandt hold under 17 og 18 år.

Vi tilføjer, at hockeyspillere, der vandt mesterskabet i en konstituerende enhed i Den Russiske Føderation (undtagen Moskva og Skt. Petersborg) under 18 år, mesterskabet i det føderale distrikt, Moskva og Skt. Petersborg under 17 år, eller som blev nummer to i samme holdturnering under 18 år. Den første kategori er også tildelt hockeyspillere, der spiller i Ruslands voksne mesterskab, men som har spillet der mindre end 50% af de officielle kampe.

Anbefalede: