Sådan Får Du En Basketballklasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Basketballklasse
Sådan Får Du En Basketballklasse
Video: Sådan Får Du En Basketballklasse
Video: Jeu posté 2023, Februar
Anonim

For mange basketballspillere er det ikke kun deres spilniveau, der er vigtigt, men også belønningen for deres indsats i form af en rang eller titel. Og dette er normalt, da denne omstændighed giver anledning til en kamp i kampen. Så hvad skal du gøre for at få en karakter i basketball?

Sådan får du en basketballklasse
Sådan får du en basketballklasse

Instruktioner

Trin 1

Begynd at træne i skolealderen. For at få en karakter i fremtiden er det vigtigt at begynde at spille basketball så tidligt som muligt for at erhverve alle de nødvendige færdigheder. Tilmeld dig en god træner i en sportsklub og deltag i træning hver dag. Øv alle bevægelser og kast så mange bolde i kurven som muligt. Inkluder personlig krydstræning for løbende fitness. Dette vil hjælpe dig meget i fremtiden.

Trin 2

Gå til en speciel sportsskole eller universitet med en fysisk bias. Efter eksamen har du en reel mulighed for at få en rang og tale for et voksenhold. Det er bedst at gøre dette, mens du studerer på et universitet og spiller for dets klub. I dette tilfælde har du mulighed for at få en højere fysisk uddannelse og kategori. Træn hårdt for at komme til konkurrencen også.

Trin 3

Vind konkurrencen mellem universiteter. Normalt finder de sted på basis af et separat område af byen, hvor institutterne er placeret. Således modtager du 3 voksenklasser sammen med hele holdet. Dette bliver den første fase i din professionelle basketballkarriere.

Trin 4

Deltag i bykonkurrencer. Dette er allerede et mere seriøst niveau, da du vil blive imod af alle de stærkeste hold i din by. Forbered dig på denne konkurrence ansvarligt. Du kan muligvis ikke vinde med det samme, og det er okay. Men hvis du går igennem uden at miste alle dine rivaler, vil du og dit hold blive tildelt det 2. seniorniveau i basketball for at vinde byturneringen.

Trin 5

Gå til prep campen med hele dit basketballhold og træn hårdt på dem. Planlæg dette som en forberedende fase til regionale konkurrencer. De finder sted ikke mere end 1-2 gange om året. Gå derfor gennem alle faser af forberedelsen. Denne turnering indeholder de bedste hold fra byer i hele regionen. Derfor, hvis du og dit hold bliver mestre, vil du blive tildelt 1 seniorkategori. Dette er allerede et stort skridt i retning af CCM og professionel basketballkarriere.

Populær af emne.