Sådan Får Du En Volleyballkarakter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Volleyballkarakter
Sådan Får Du En Volleyballkarakter

Video: Sådan Får Du En Volleyballkarakter

Video: Sådan Får Du En Volleyballkarakter
Video: Ледибаг против SCP! Мультяшная девочка ЙоЙо втюрилась в Супер Кота! в реальной жизни! 2023, December
Anonim

Ønsket om at have en sportskategori i volleyball kan forekomme hos en atlet, der har været involveret i denne sport i lang tid. Det viser det aktuelle færdighedsniveau, og du kan få det ved vigtige konkurrencer.

Sådan får du en volleyballkarakter
Sådan får du en volleyballkarakter

Instruktioner

Trin 1

Få din tredje ungdomsrang. Dette kan gøres i en alder af 11 år. For at gøre dette skal du vinde 2 sejre i byomspændende eller regionale konkurrencer over sportshold, hvis medlemmer ikke har kvalifikationer i løbet af året, eller 1 sejr over et hold, hvor atleter med en anden ungdomsrang spiller.

Trin 2

Vind en anden ungdomsklasse i en alder af 12 år. For at gøre dette skal du i løbet af året i 12 byomspændende eller regionale kampe vinde 2 gange mod volleyballspillere med anden klasse eller 1 gang mod atleter med første klasse.

Trin 3

Opnå First Youth Ranking i en alder af 13 år eller senere ved at besejre to Rang 1-hold, eller vind en kamp med Third Rank Volleyball-spillere i en 12-spilskonkurrence.

Trin 4

Vind 15 og 20 vigtige kampe til anden og tredje seniorrangering, som du allerede ved. For at vinde Senior Senior Rank skal du besejre to hold med Rank I Athletes eller Kandidat Master of Sports. For at opnå titlen som kandidat til sportmester er det nødvendigt at tage pladser fra 5 til 2 i russiske eller internationale konkurrencer.

Trin 5

Tag 4-1 pladser i det russiske mesterskab eller internationale turneringer, der tildeles i volleyball. En anden mulighed for at opnå denne titel er at komme ind på de 10 bedste volleyballspillere i henhold til klassificeringen af All-Russian Volleyball Federation i slutningen af året.

Trin 6

Nå ¼-finalen i USA, Storbritannien, Frankrig, Australien eller De Olympiske Lege for at blive en international Master of Sports. 1-2 pladser fra to sejre i kampene i World League, kan Europacup også hjælpe dig med at opnå denne høje titel.

Anbefalede: