Sådan Får Du 5 Kg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du 5 Kg
Sådan Får Du 5 Kg

Video: Sådan Får Du 5 Kg

Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2022, December
Anonim

Det er i øjeblikket moderigtigt at tabe sig. I dag går alle ned i vægt: overvægtige og slanke og unge og ældre og berømtheder og husmødre. Alle deler hemmeligheder, videregiver opskrifterne til de "bedste" diæter til hinanden, opdager fantastiske mad osv. Men nogle gange er det nødvendigt at tage på i vægt. Årsagerne kan være meget forskellige - fra vidnesbyrd fra en læge (når det kommer til sundhed) til et simpelt ønske om at erhverve kurvformer, som mænd elsker så meget. Der er ofte og mange - dette er ikke det bedste trick. Der er specielle diæter til dem, der ønsker at blive bedre, de skader ikke helbredet og er effektive nok til at få for eksempel 5 kg på kort tid. Her er en af ​​disse diæter (ved at gøre det kan du få 5 kg tungere på bare en uge, forudsat at du er en sund kvinde).

Der er ofte og mange - dette er ikke den bedste modtagelse
Der er ofte og mange - dette er ikke den bedste modtagelse

Instruktioner

Trin 1

Morgenmad. Du kommer ikke af med et glas frugtsaft, selvom det er nødvendigt. Desuden skal morgenmaden startes med det. Næste - havregryn. Delen skal være stor. Flagerne tilberedes på denne måde: De gennemblødes i mælk på forhånd, når de er hævede, krydret med honning, nødder og et revet æble. Afslut morgenmaden med 2-3 kopper varm kakao med et stort stykke hvidt brød og smør.

Trin 2

Anden morgenmad (frokost). Det skal være 3 timer efter din første morgenmad. Vælg mellem to muligheder.

Mulighed 1: et glas frugtsaft og en kop varm bouillon med æggeblomme.

Mulighed 2: en stor sandwich med smør og pølse, et glas yoghurt med højt fedtindhold, chokolade.

Trin 3

Aftensmad. Vegetabilsk salat, rigt krydret med mayonnaise med højt kalorieindhold. Grøntsagssuppe i stærk kylling bouillon (mulighed: en kop stærk bouillon med brødkrummer). For det andet - kød (svinekød er bedre, men alt andet er muligt) med en sideskål med pasta eller kartoffelmos. Hvis du vil have ris som garnering, skal du krydre det med creme fraiche eller cremet sauce (det er dog ikke forbudt at hælde det over pasta). Kaffe skal serveres med fløde. Frugt til dessert.

Trin 4

Eftermiddagsmad. 3 timer efter frokost.

Mulighed 1: salat med kylling eller kød, generøst aromatiseret med mayonnaise med højt kalorieindhold, stor sandwich med smør, chokolade.

Mulighed 2: kødtærter eller en tærte med svampe eller en ostemasse gryderet med creme fraiche (dit valg), varm te med honning eller varm chokolade (2-3 kopper).

Trin 5

Aftensmad. Mulighed 1: røræg (2-3 æg), stegte kartofler (stor portion), pølsesandwich.

Mulighed 2: en stor portion vegetabilsk salat, pasta med hakket kød, drysset med revet ost, en sandwich med smør.

Afslut begge muligheder med to glas mælk med fuld fedt.

Trin 6

Før sengetid. Et æble og et glas varm mælk (helst med honning).

Populær af emne.