Hvor Kan Man Se Finalen I Roland Garros

Hvor Kan Man Se Finalen I Roland Garros
Hvor Kan Man Se Finalen I Roland Garros
Video: Hvor Kan Man Se Finalen I Roland Garros
Video: Rafael Nadal vs Novak Djokovic - Final Roland Garros 2012 Highlights HD 2023, Februar
Anonim

French Open Tennis Championships, eller Roland Garros, er en af ​​de mest berømte og prestigefyldte tennisturneringer. Førende atleter deltager i det, og sejr i finalen i mesterskabet er det elskede ønske fra mange tennisspillere.

Hvor kan man se finalen i Roland Garros 2012
Hvor kan man se finalen i Roland Garros 2012

Roland Garros 2102 mesterskabet blev afholdt fra 27. maj til 11. juni. Officielt skulle konkurrencen slutte den 10. juni, men på grund af regn blev det sidste spil mellem Rafael Nadal og Novak Djokovic udsat til 11. juni. Vinderen af ​​turneringen var Rafael Nadal, der slog Djokovic 6-4, 6-3, 2-6, 7-5. For kvinder vandt Maria Sharapova for første gang i sin karriere en skarp sejr i finalen i Roland Garros og slog italienske Sara Errani 6: 3, 6: 2.

Da Roland Garros 2012 allerede er slut, kan du kun se det sidste spil i optagelsen. På Internettet kan du finde mange ressourcer, der giver mulighed for at se både live-udsendelser fra de mest interessante verdens sportsbegivenheder og optagelser af allerede afholdte.

En god ressource, der sender mange sportsbegivenheder på Internettet, er webstedet Sport Online. På den vil du være i stand til at se live de aktuelle konkurrencer og i rekorden - allerede afholdt. For at se finalen i Roland Garros, gå til webstedet, find afsnittet "Tennis" i menuen øverst på siden. Gå til den, og vælg derefter linket "Genafspilning, fulde optegnelser over tenniskampe." Find derefter den udsendelse, du har brug for, på den liste, der vises, og start afspilningen.

Når du går til Gool-live-webstedet, kan du se optagelser af forskellige konkurrencer, herunder tennis. For at se finalen i Roland Garros skal du finde i højre side af hovedsiden menuen "Kategorier i sektionen" og vælge "Andre sportsgrene" i den og på den nyåbnede side - "Tennis". Vælg den post, du er interesseret i, og nyd at se spillet. Da nye poster konstant tilføjes til webstedet, skal du muligvis gå en eller to sider tilbage på listen over poster for at se finalen i Roland Garros.

Du kan se live udsendelser af tenniskampe og andre sportsbegivenheder på First Diamond-webstedet. Gå til hovedsiden på siden, vælg det ønskede afsnit - Tennis. Når du går ind i det, vil du se en liste over kommende udsendelser og deres starttid.

Populær af emne.