Hvordan Man Vælger Boksesækhandsker

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Boksesækhandsker
Hvordan Man Vælger Boksesækhandsker

Video: Hvordan Man Vælger Boksesækhandsker

Video: Hvordan Man Vælger Boksesækhandsker
Video: How to Choose Boxing Gloves- WHAT ARE THE DIFFERENT TYPES OF BOXING GLOVES? 2024, Kan
Anonim

Handsker er en integreret del af tøj fra boksere, kickboxere og atleter inden for anden slagkampkamp. Prisintervallet for dem er meget stort, hvilket komplicerer udvælgelsesprocessen, især for en person, der lige er begyndt sin bokskarriere.

Hvordan man vælger boksesækhandsker
Hvordan man vælger boksesækhandsker

Udvælgelseskriterier for boksehandsker

For det korrekte valg af handsker til en pære skal du først beslutte, hvor meget du er villig til at betale for dette udstyr. Kvaliteten af materialet og handskeproducentens mærke afhænger af dette. Derefter kan du sikkert vælge den passende størrelse og farve på udstyret.

Handsketype

Afhængigt af deres formål kan alle boksehandsker opdeles i tre store grupper: kamp, træning og skal. Til en boksesæk er skalhandsker ideelle. Dette udstyr er specielt designet til at arbejde på en række forskellige udstyr - poter, pærer, poser og makiwarer. Sådanne handsker er tyndere og vejer flere gange mindre end trænings- og kamphandsker. De gentager fuldstændigt nævens struktur og kommer i forskellige størrelser.

Lukning eller velcro

Hvis du vil have handskerne til at passe perfekt på håndleddet, skal du vælge snøremodeller. Ulempen ved sådant udstyr er, at du ikke selv kan snøre det op. Derfor er velcro-modeller det bedste valg til boksning på en taske.

Handskemateriale

Materiale er et andet vigtigt kriterium, på grundlag af hvilket du skal vælge handsker til kampsport. Dybest set er handskerne lavet af naturligt og kunstigt læder. Den første mulighed ville være at foretrække. Ægte lædermodeller holder længere. De bevarer deres form i lang tid og forhindrer håndsved. Deres eneste ulempe er den høje pris.

Kunstlædermodeller mister hurtigt deres oprindelige form, brister og rives. Hænder i sådant udstyr sveder meget, hvilket kan medføre ubehag og distrahere fra træningsprocessen.

Kombinerede handskemodeller kan også findes på salg.

Handske fyldstof

Boksehandsker er fyldt med polyurethan, bomuldsuld eller hestehår. Det bedste valg ville være modeller med polyurethanfyldning, da de holder deres form godt.

Handskefarve

I amatør boksning er de grundlæggende farver på handskerne blå og røde. Konkurrencemodeller kan kun have disse farver med en hvid slående overflade. Farvetypen af boksesækhandsker kender ingen grænser. Du kan sikkert vælge udstyrets farve efter eget valg.

Handskevægt

Boksehandskens vægt måles i ounce (oz): 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20. Vægten af udstyret kan variere afhængigt af træningens art og formål. Så for at udvikle hastighed skal du vælge den letteste mulighed og øge styrkeudholdenhed - modeller, der vejer 18-20 ounce. Husk, at jo tungere du er, jo mere skal dine handsker også veje.

Når du prøver handsker, skal du bruge de samme principper som når du køber sko. Handskerne må ikke være for stramme eller hængende på hånden. De skal måles ved først at lægge specielle bokseforbindelser rundt om næven.

Handskemærke

Der er ikke så mange virksomheder, der producerer virkelig højkvalitets bokseudstyr, men næsten alle kendetegnes af deres teknologiske glæde. Populariteten af mærket og de anvendte teknologier påvirker prisen på handsker. Jo mere berømt mærket er, desto dyrere vil udstyret koste dig. Handskemærker som Everlast, Ringside, Rivals, Adidas, Lonsdale er meget populære blandt boksere.

Anbefalede: