Sådan Aktiveres Et Betalingskort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Et Betalingskort
Sådan Aktiveres Et Betalingskort

Video: Sådan Aktiveres Et Betalingskort

Video: Sådan Aktiveres Et Betalingskort
Video: Sådan bliver du overvåget på nettet 2024, Kan
Anonim

Betalingskort er et moderne, brugervenligt betalingsmiddel. Som regel er udtrykket "betalingskort" forbundet med betaling for mobiloperatørers tjenester. Mobilkommunikation er dog ikke den eneste type service, der kan betales med kort. Betalingskort bruges til at betale for tjenester fra internetudbydere, lokal og langdistancekommunikation, kabel-tv, til at genopfylde elektroniske tegnebøger i betalingssystemer osv.

Sådan aktiveres et betalingskort
Sådan aktiveres et betalingskort

Instruktioner

Trin 1

Anvendelsesområdet for betalingskort er ret bredt. Efter køb af et betalingskort skal det aktiveres. Betalingskortet kan aktiveres ved at følge instruktionerne bag på selve kortet. Proceduren for aktivering af betalingskortet kan også findes på tjenesteudbyderens websted, som du skal betale med betalingskortet.

Trin 2

Hvis vi taler om mobile betalingskort, angives som regel en pinkode på kortet under det beskyttende lag, som skal sendes med sms til det nummer, der er angivet på kortet. Mobilbetalingskortet kan aktiveres på en anden måde, nemlig ved at ringe til det telefonnummer, der er angivet på kortet.

Trin 3

For at aktivere betalingskort til tjenester fra internetudbydere skal du beskytte beskyttelseslaget og finde ud af aktiveringskoden eller pinkoden. Følg instruktionerne på bagsiden af kortet.

Anbefalede: