Sådan Fjernes Maven Hurtigt Uden Slankekure

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Maven Hurtigt Uden Slankekure
Sådan Fjernes Maven Hurtigt Uden Slankekure

Video: Sådan Fjernes Maven Hurtigt Uden Slankekure

Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2022, December
Anonim

Mange mennesker drømmer om at slippe af med en afrundet mave, men ikke alle er klar til at gå efter dette for at opgive deres yndlingsretter og produkter. Det er muligt at fjerne maven uden slankekure, men dette vil tage en stor indsats og lidt mere tid.

Sådan fjernes maven hurtigt uden slankekure
Sådan fjernes maven hurtigt uden slankekure

Instruktioner

Trin 1

Forbrænd kropsfedt ved hjælp af kardiobelastninger. Sport som løb, svømning, aerobic påvirker hele kroppen og får pulsen til at stige. Dette påvirker forbrændingen af ​​akkumuleret fedt, jo højere puls, jo mere og hurtigere går det væk. Træn mindst tre gange om ugen for at få de hurtigst mulige resultater.

Trin 2

Forøg belastningen gradvist uden at tvinge kroppen til at træne. Stressende vægttab vil føre til at du igen får overvægt, og det vil overstige det mærke, hvorfra du begyndte at tabe dig.

Trin 3

Lav maveøvelser. Ved at udøve stress på disse muskler vil du styrke dem og gøre dem mere fremtrædende over tid. Dette får din mave til at se flad og smuk ud. Næsten alle øvelser udføres fra liggende stilling. Få en speciel træningsmåtte og kom i gang.

Trin 4

Bøj dine knæ, læg dine hænder bag hovedet. Løft kroppen op, løft overkroppen fra gulvet. Samtidig må du ikke presse hagen mod brystet, og hold ryggen let afrundet for at undgå kvæstelser.

Trin 5

Gør kropsløfter ved at vride din krop. Træk knæet og albuen på den modsatte hånd mod hinanden. Denne øvelse bruger aktivt de laterale muskler, som er ansvarlige for at forme taljen og reducere siderne.

Trin 6

Arbejd med dine fødder. Øvelser, der involverer benene, udvikler underlivet. Det er dette område, der oftest er problematisk for både mænd og kvinder. Liggende på ryggen, læg dine hænder under dine bagdele, løft dine ben halvfems grader op og hæng dem sammen.

Trin 7

Bring dine knæ til brystet, pas på ikke at rocke din krop. Skub derefter dine ben op fra samme position, gør det glat og langsomt for bedre muskeludvikling og belastning. Den sidste øvelse er ret vanskelig, især for dem der lige er begyndt at arbejde på deres mavemuskler.

Trin 8

Udfør et sæt øvelser i ti til femten minutter dagligt. For hurtige resultater skal du gøre det tre gange om dagen før måltiderne eller to timer efter. Prøv ikke at opgive motion og cardio for at holde din mave tonet. Træn et par gange om ugen, og din krop vil belønne dig med sit tonede udseende.

Populær af emne.