Sådan Fjernes Maven Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Maven Hurtigt
Sådan Fjernes Maven Hurtigt
Video: Sådan Fjernes Maven Hurtigt
Video: Drik dette om morgenen og sig farvel til mave og flankefedt for evigt. Tabe sig uden sport 2023, Februar
Anonim

Hvis du drømmer om at fjerne en hængende mave på kortest mulig tid, så er dette muligt ved brug af en afbalanceret kost og fysisk aktivitet. Derudover er det nødvendigt at huske på tidspunktet for måltidet og dets sammensætning.

Sådan fjernes maven hurtigt
Sådan fjernes maven hurtigt

Instruktioner

Trin 1

Drik rigeligt med væsker. Ved at gøre det skal du reducere dit daglige forbrug af kaffe og te til 1-2 kopper om dagen. Fra morgen til aften anbefales det at drikke mindst 1,5-2 liter renset stille vand. Hvis denne opgave virker vanskelig for dig, skal du drikke så meget vand, som du vil. Det er bedst at erstatte det med frokostte eller aftenkaffe. Drik 1 glas vand hver morgen på tom mave umiddelbart efter at have vasket dit ansigt.

Trin 2

Gør det til en regel, at du ikke spiser cirka 4 timer før sengetid. Undtagelsen er et grønt æble, som du kan spise for at lindre sult. Efter et par dage vil du bemærke, at maven langsomt begynder at falde i størrelse, og hele kroppen som helhed vil føle mærkbar lethed.

Trin 3

Diversificer din kost, begræns dit indtag af fede og stegte fødevarer. For hurtigt at fjerne maven ved hvert måltid skal indholdet af pladen være på størrelse med din knytnæve. Måske vil dette volumen virke for lille, men med en 5-6 gange daglig diæt er det ret berettiget.

Trin 4

Træn din øvre og nedre abs i mindst 3 sæt om dagen. Enhver vil gøre, inklusive klassiske maveøvelser. Lig f.eks. På gulvet, løft dine ben op og bøj derefter knæene parallelt med gulvet. Bøj dine arme ved albuerne, spred dem fra hinanden (håndfladerne skal røre ved bagsiden af ​​hovedet). Uden at sænke dine ben skal du løfte din krop op og prøve at nå dine knæ med brystet. Hjælp dig ikke med dine hænder, se din vejrtrækning. Gentag øvelsen 20 gange.

Trin 5

For at træne din nedre abs, skal du ligge på gulvet med armene udstrakt langs din torso. Når du holder sammen, løft dine rette ben op vinkelret på gulvet. Føddernes position skal være parallel med loftet. Flyt langsomt dine ben bag hovedet, så afstanden mellem dem og gulvet er ca. 45 grader. Hold i et par sekunder, og vend derefter tilbage til startpositionen. Udfør mindst 8 gange i en tilgang.

Populær af emne.