Verdensmesterskab I Ishockey - 2019: Datoer Og Sted, Deltagerliste

Indholdsfortegnelse:

Verdensmesterskab I Ishockey - 2019: Datoer Og Sted, Deltagerliste
Verdensmesterskab I Ishockey - 2019: Datoer Og Sted, Deltagerliste

Video: Verdensmesterskab I Ishockey - 2019: Datoer Og Sted, Deltagerliste

Video: Verdensmesterskab I Ishockey - 2019: Datoer Og Sted, Deltagerliste
Video: Besøk og nyt Bratislava | Ishockey-VM 2019 2024, April
Anonim

Den vigtigste IIHF ishockey turnering er verdensmesterskabet. Jordens mesterskaber afholdes årligt. Hvert landshold bestræber sig på at afholde turneringen med værdighed og inviterer, hvis det er muligt, alle sine indenlandske stjerner, og publikum venter spændt på fløjten til verdensmesterskabet.

Verdensmesterskab i ishockey - 2019: datoer og sted, deltagerliste
Verdensmesterskab i ishockey - 2019: datoer og sted, deltagerliste

Det traditionelle ishockey-verdensmesterskab finder sted i 2019. Det kommende verdensmesterskab bliver 83 i træk. Hockeylandet Slovakiet blev valgt som mødested for planetens mesterskab. Traditionelt er kampene i verdensmesterskabet i de senere år blevet afholdt i to byer i turneringsværtslandet. Dette gøres for at gøre det lettere for de deltagende hold, der er opdelt i to grupper, som hver spiller i sin egen by. I 2019 finder verdensmesterskaberne i hockey sted i hovedstaden i Slovakiet, Bratislava og i byen Kosice.

Ishockey verdensmesterskab 2019 datoer

Verdensmesterskabet i ishockey 2019 starter lidt senere end normalt. I tidligere år startede turneringen i begyndelsen af maj. De første kampe i det kommende mesterskab i 2019 er planlagt til 10. maj. En sådan sen start på verdensmesterskabet giver mange hold mulighed for at bringe stjernetrupper til turneringen, for inden tiende slutter ikke kun det almindelige NHL-mesterskab, men også den første slutrunde i verdens bedste liga kommer til en ende. Og efter anden runde kan andre NHL-hockeystjerner frigøre sig til at deltage i verdensmesterskabet i 2019.

Elimineringsfasen af verdensmesterskabet begynder den 23. maj 2019. Semifinalerne er planlagt til 25. maj og medaljekampene den 26..

Liste over deltagere til ishockey-verdensmesterskabet - 2019

Seksten hold deltager i ishockey-verdensmesterskabet i elitedivisionen, som er opdelt i to grupper på otte landshold. Kampene i den første etape af turneringen i gruppe A vil blive afholdt i Kosice i arenaen med en kapacitet på mere end 8 tusind tilskuere. Sammensætningen af undergruppen ser meget stærk ud. Først og fremmest vil de nordamerikanske hold i USA og Canada spille i Kosice. Holdet fra top 6 - det finske hold - føjes til lederne. Ud over disse hold spiller tyskerne i gruppe A (hvilket vil bringe til turneringen et meget kampklart hold ledet af hovedstjernen - Leon Dreiseitl), værterne for turneringen er slovakker såvel som landsholdene af Danmark, Frankrig og Storbritannien.

Hold fra gruppe B spiller deres første syv kampe i Bratislava på turnerings hovedarena, som kan rumme mere end 10 tusind tilskuere. Blandt deltagerne i denne undergruppe skiller Ruslands landshold sig ud, som ifølge tilgængelig information allerede er blevet styrket af stjerner fra NHL, vinderne af de to tidligere mesterskaber er svenskerne samt landsholdet af Tjekkiet. Disse europæiske tophold holdes ledsaget af hold fra Schweiz (Schweizere forventes at have en stærk opstilling ved det kommende verdensmesterskab), Letland, Italien og Østrig.

Ishockey-verdensmesterskabet - 2019 forventes at blive det mest interessante de seneste år, fordi det allerede er kendt, at mange verdensberømte stjerner vil komme til turneringen. Holdene i USA og Canada skiller sig især ud. Europæerne vil have et imponerende antal NHL-spillere, landsholdene i Sverige og Rusland. Holdene i Finland, Tjekkiet, Tyskland og Schweiz kan præsentere en overraskelse ved turneringen, hvis alle deres ledere kommer til disse hold.

Anbefalede: