Ishockey Verdensmesterskab Billetpriser

Ishockey Verdensmesterskab Billetpriser
Ishockey Verdensmesterskab Billetpriser

Video: Ishockey Verdensmesterskab Billetpriser

Video: Ishockey Verdensmesterskab Billetpriser
Video: Heidelberg Speedmaster SX 102 – 5 P + L X – 2016 2024, Kan
Anonim

I 2016 venter en ægte ferie russiske hockeyfans. Ni år senere er Rusland vært for ishockey-verdensmesterskabet. Kampene fra verdens førende hockeyteam begynder i Moskva og Skt. Petersborg den 6. maj.

2016 Ishockey verdensmesterskab billetpriser
2016 Ishockey verdensmesterskab billetpriser

Mange russere er meget glad for hockey. Dette er ikke tilfældigt, fordi det russiske landshold er en af de førende inden for denne sport. Verdensmesterskaber samler millioner af fans på tv-skærme. I 2016 vil russerne være i stand til personligt at observere spilene i årets hovedturnering blandt hockeyholdene. Det skal dog siges, at dette er ret dyrt.

Hovedspørgsmålet, der er interessant for hockeyfans, kan være billetprisen til verdensmesterskabet i 2016. Der er i øjeblikket ingen komplette og nøjagtige oplysninger om, hvor meget billetter til verdensmesterskabet koster, selvom nogle specialiserede sider allerede angiver omtrentlige priser.

Billetpriserne til verdensmesterskabet i 2016 afhænger af mange faktorer. Først og fremmest er dette stadierne i turneringen, holdene der deltager i kampen. Billetter til det russiske landsholds spil koster mere end for Frankrigs eller Norges kampe. Konfrontationen for eksempel mellem Letland og Kasakhstan vil blive vurderet mindre end spillet Canada - USA. Derudover vil placeringen af pladser på tribunerne spille en vigtig rolle i billetprisen.

De billigste billetter til gruppespilkampe spænder fra RUB 3.000. Dette er prisen pr. Kamp, for eksempel Danmark og Norge. Desuden indebærer denne pris de mindst bekvemme visningssteder (stativens øverste niveau). De bedste pladser kan koste omkring 5.000 - 6.000 rubler. En pakke billetter til alle kampe i gruppespillet (der vil være syv) af det norske landshold koster fra 28.000 rubler.

Gruppespil af mere fremtrædende rivaler, især Canada og USA, er dyrere. Omkostningerne ved billetter kan variere fra 6.000 til 15.000 rubler, afhængigt af sæderne.

Det russiske landshold starter turneringen med en kamp med Tjekkiet. Billetpriserne til dette spil kan være til en mindstepris på ca. 10.000 rubler. Den øverste bjælke på de bedste steder er omkring 35.000 rubler. VIP-pladser kan være endnu dyrere. Billetter til kampen mellem russerne og Kasakhstan i gruppen bliver billigere. Deres pris vil være cirka 6000 rubler. En pakke med billetter til landsholdets spil i gruppespillet koster omkring 90.000 rubler (mindst sete pladser).

Billetpriserne for slutspillet og medaljerne er traditionelt højere end for gruppespillet, men vil afhænge af de faktorer, der er beskrevet ovenfor (hold og pladser).

de angivne billetpriser er vejledende, det er meget muligt, at der kan være en vis forskel i omkostningerne umiddelbart før starten af verdensmesterskabet.

Anbefalede: