Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Sverige - Rusland

I den sidste kamp i gruppespillet ved verdensmesterskabet i ishockey, der blev afholdt i Slovakiet, blev det russiske landshold modsat af en af hovedfavoritterne i hele turneringen - Sveriges hold. Den endelige fordeling af placeringer i den øverste del af tabellen i gruppe B var afhængig af resultatet af dette spil.

Ishockey-verdensmesterskab 2019: gennemgang af kampen Sverige - Rusland

Før den sidste kamp i gruppe B tog det russiske ishockeyhold ved verdensmesterskabet i 2019 førstepladsen. Russernes sidste rivaler i gruppespillet var hockeyspillere fra Sverige. Dette skandinaviske hold bragte mange af sine stjerner til turneringen. Derfor syntes det overvågede spil at være et af de mest spændende i den indledende sceneturnering.

Spillet startede med et gensidigt ønske mellem holdene om besiddelse af pucken. I de første fem minutter af mødet så publikum ikke nogen scoringschancer. Det svenske landshold angreb oftere positionelt. Russerne forsøgte at kontre. I det 8. minut ændredes resultatet. Aktiviteten hos skandinaviske hockeyspillere i den fremmede zone førte til en forladt puck. Markus Pettersons skud fra den blå linje ramte kaptajnen på Colarodo Avalanche, Gabriel Landeskog. Fra svenskernes stjernecenter ricoketerede skallen sig ind i porten til Andrey Vasilevsky. Sverige tog føringen 1: 0.

Efter en savnet puck forsøgte russerne at spille mere aktivt i en fremmed zone, men dette førte ikke til farlige øjeblikke ved Markstrem-målet, men til fjernelse af Sergei Andronov. Fremad CSKA i en fremmed zone tilsluttede en modstander med en pind og fik et velfortjent to minutter. Russerne spillede eksemplarisk i mindretal og tillod ikke svenskerne at øge scoren.

Et par minutter senere modtog Kirill Kaprizov en bøde. Russerne tjente igen to minutters spil i ulige kompositioner i den angribende zone. De skandinaviske hockeyspillere skabte spænding ved Vasilevsky-målet, men Tampa Bay-målmanden med hjælp fra forsvaret tillod ikke et andet mål.

Den første periode sluttede med stillingen 1: 0 til fordel for Sverige. Skandinaviske hockeyspillere så bedre ud i de første tyve minutter af spillet, skød oftere i mål og havde en territorial og spilfordel.

I den anden periode ændrede spillet sig dramatisk. Det russiske landshold udlignede resultatet i det første minut. De tre Gusev - Anisimov - Kucherov foretog et ideelt angreb med deres afleveringer, hvorefter Chicago-spidsen udlignede scoren. Det andet mål mod svenskerne blev organiseret af russerne efter 4 minutter. Kastet af Mikhail Sergachev fra den blå linje blev lukket af Evgeny Dadonov, der formåede at erstatte klubben i efteråret og ændre retningen på puckens flyvning. For Florida Panthers angriberen var dette mål allerede det syvende i turneringen.

I det 9. minut spillede de to største stjerner i russisk hockey i det sidste årti en cool kombination. Evgeny Malkin gav en assist til Alexander Ovechkin, hvorefter Washington-spidsen tvang Yakub Markstrem til at overgive sig for tredje gang.

Det russiske landshold fortsatte med at rive det svenske forsvar fra hinanden. I det 15. minut scorede Kirill Kaprizov sit første mål ved verdensmesterskabet i 2019, som kastede lige efter indkastet vundet af Kuznetsov. 4: 1 til fordel for det russiske landshold. Måske brød dette mål endelig svenskerne. Indtil slutningen af perioden indrømmede skandinaverne to gange mere og inden for et minut. Først scorede Mikhail Grigorenko og derefter Pittsburgh-spidsen Yevgeny Malkin. Kampens slutresultat efter to perioder er 6: 1 til fordel for det russiske landshold.

I den sidste periode så publikum yderligere fire mål. Tre af dem blev organiseret af svenske hockeyspillere. I det 13. minut lukkede William Newlander hullet og scorede 6: 2. Det tog russerne mindre end et minut at svare. Dmitry Orlov svarede med sin scorede pucke. Derefter blev det endelig klart, at vinderen af mødet ville være det russiske hold. Måske afslappede dette de indenlandske hockeyspillere. Ilya Vorobyovs anklager indrømmede to gange mere i de sidste tre minutter. De svenske forsvarere Ekman-Larson og Klingberg adskilte sig.

Mødets slutresultat er 7: 4 til fordel for det russiske landshold. Dette resultat tillod vores hold med tillid at vinde gruppe B. Russernes rivaler i kvartfinalen bliver det amerikanske landshold.