Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Sverige - Rusland

Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Sverige - Rusland
Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Sverige - Rusland
Video: Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Sverige - Rusland
Video: JVM i Ishockey 2019 - Sverige - Finland 2023, Februar
Anonim

I den sidste kamp i gruppespillet ved verdensmesterskabet i ishockey, der blev afholdt i Slovakiet, blev det russiske landshold modsat af en af ​​hovedfavoritterne i hele turneringen - Sveriges hold. Den endelige fordeling af placeringer i den øverste del af tabellen i gruppe B var afhængig af resultatet af dette spil.

Ishockey-verdensmesterskab 2019: gennemgang af kampen Sverige - Rusland
Ishockey-verdensmesterskab 2019: gennemgang af kampen Sverige - Rusland

Før den sidste kamp i gruppe B tog det russiske ishockeyhold ved verdensmesterskabet i 2019 førstepladsen. Russernes sidste rivaler i gruppespillet var hockeyspillere fra Sverige. Dette skandinaviske hold bragte mange af sine stjerner til turneringen. Derfor syntes det overvågede spil at være et af de mest spændende i den indledende sceneturnering.

Spillet startede med et gensidigt ønske mellem holdene om besiddelse af pucken. I de første fem minutter af mødet så publikum ikke nogen scoringschancer. Det svenske landshold angreb oftere positionelt. Russerne forsøgte at kontre. I det 8. minut ændredes resultatet. Aktiviteten hos skandinaviske hockeyspillere i den fremmede zone førte til en forladt puck. Markus Pettersons skud fra den blå linje ramte kaptajnen på Colarodo Avalanche, Gabriel Landeskog. Fra svenskernes stjernecenter ricoketerede skallen sig ind i porten til Andrey Vasilevsky. Sverige tog føringen 1: 0.

Efter en savnet puck forsøgte russerne at spille mere aktivt i en fremmed zone, men dette førte ikke til farlige øjeblikke ved Markstrem-målet, men til fjernelse af Sergei Andronov. Fremad CSKA i en fremmed zone tilsluttede en modstander med en pind og fik et velfortjent to minutter. Russerne spillede eksemplarisk i mindretal og tillod ikke svenskerne at øge scoren.

Et par minutter senere modtog Kirill Kaprizov en bøde. Russerne tjente igen to minutters spil i ulige kompositioner i den angribende zone. De skandinaviske hockeyspillere skabte spænding ved Vasilevsky-målet, men Tampa Bay-målmanden med hjælp fra forsvaret tillod ikke et andet mål.

Den første periode sluttede med stillingen 1: 0 til fordel for Sverige. Skandinaviske hockeyspillere så bedre ud i de første tyve minutter af spillet, skød oftere i mål og havde en territorial og spilfordel.

I den anden periode ændrede spillet sig dramatisk. Det russiske landshold udlignede resultatet i det første minut. De tre Gusev - Anisimov - Kucherov foretog et ideelt angreb med deres afleveringer, hvorefter Chicago-spidsen udlignede scoren. Det andet mål mod svenskerne blev organiseret af russerne efter 4 minutter. Kastet af Mikhail Sergachev fra den blå linje blev lukket af Evgeny Dadonov, der formåede at erstatte klubben i efteråret og ændre retningen på puckens flyvning. For Florida Panthers angriberen var dette mål allerede det syvende i turneringen.

I det 9. minut spillede de to største stjerner i russisk hockey i det sidste årti en cool kombination. Evgeny Malkin gav en assist til Alexander Ovechkin, hvorefter Washington-spidsen tvang Yakub Markstrem til at overgive sig for tredje gang.

Det russiske landshold fortsatte med at rive det svenske forsvar fra hinanden. I det 15. minut scorede Kirill Kaprizov sit første mål ved verdensmesterskabet i 2019, som kastede lige efter indkastet vundet af Kuznetsov. 4: 1 til fordel for det russiske landshold. Måske brød dette mål endelig svenskerne. Indtil slutningen af ​​perioden indrømmede skandinaverne to gange mere og inden for et minut. Først scorede Mikhail Grigorenko og derefter Pittsburgh-spidsen Yevgeny Malkin. Kampens slutresultat efter to perioder er 6: 1 til fordel for det russiske landshold.

I den sidste periode så publikum yderligere fire mål. Tre af dem blev organiseret af svenske hockeyspillere. I det 13. minut lukkede William Newlander hullet og scorede 6: 2. Det tog russerne mindre end et minut at svare. Dmitry Orlov svarede med sin scorede pucke. Derefter blev det endelig klart, at vinderen af ​​mødet ville være det russiske hold. Måske afslappede dette de indenlandske hockeyspillere. Ilya Vorobyovs anklager indrømmede to gange mere i de sidste tre minutter.De svenske forsvarere Ekman-Larson og Klingberg adskilte sig.

Mødets slutresultat er 7: 4 til fordel for det russiske landshold. Dette resultat tillod vores hold med tillid at vinde gruppe B. Russernes rivaler i kvartfinalen bliver det amerikanske landshold.

Populær af emne.