Sådan Pumpes Arme Og Ben Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Arme Og Ben Op
Sådan Pumpes Arme Og Ben Op

Video: Sådan Pumpes Arme Og Ben Op

Video: Sådan Pumpes Arme Og Ben Op
Video: BOOTY PUMP in 14 Days (grow your butt) | 10 minute Home Workout 2024, April
Anonim

For at opbygge musklerne i arme og ben skal du ikke kun træne, men også overvåge din kost. Når alt kommer til alt vil kombinationen af en afbalanceret kost og sportsaktiviteter være nøglen til en smuk og pumpet krop. Regelmæssigheden af fysisk aktivitet spiller også en vigtig rolle. Du får ikke resultater uden et system. Så tænk over, hvilket tidspunkt på dagen det er mere praktisk for dig at træne. Og allerede baseret på dette, udarbejd en tidsplan for fremtidige klasser.

Sådan pumpes arme og ben op
Sådan pumpes arme og ben op

Instruktioner

Trin 1

Den første øvelse er designet til at træne armens muskler. Så sæt dig ned og prøv at holde din krop lige, bøj ikke ryggen. Tag håndvægte i dine hænder og løft dem, mens du bøjer albuerne til det yderste. Sænk derefter håndvægtene, ret dine hænder helt. Gentag øvelsen 8-10 gange mere. Forresten er denne teknik rettet mod at udvikle svage områder af biceps. For de bedste resultater skal du følge disse grundlæggende retningslinjer: Hold albuerne godt på plads, kontroller al bevægelse og sving ikke din krop.

Trin 2

Men teknikken til at udføre et tryk bag hovedet med den ene hånd: ret din ryg, hold hele kroppen lige; Placer armens skulder på linje med torso. Samtidig skal du sænke håndvægten bag dit hoved og bøje dine arme i en vinkel på 90 grader. Derefter skal du rette din arm og vende tilbage til sin oprindelige position. Det anbefalede antal gentagelser til denne øvelse er 8-10. Hvis du lige er begyndt, kan du gøre 4-6 og øge belastningen gradvist.

Trin 3

Gør dig nu klar til at arbejde på dine benmuskler. Løb kan være meget effektivt. Bare kør ikke lange afstande med høj hastighed fra de første dage (dette giver ikke det ønskede resultat, så du trækker kun musklerne). Husk at øge tempoet gradvist. Start med at løbe eller stride. Efter en sådan træning vil du være i stand til at øve den næste dag, da du ikke overbelaster kroppen.

Trin 4

Hvis løb ikke er det rigtige for dig, kan du lave squats. Start med 15-20 reps om dagen. Det optimale antal squats er 100, men det skal ikke nås med det samme, men over tid. Glem ikke også det faktum, at hver øvelse skal udføres effektivt. Dette betyder, at når du sidder på huk, skal du holde ryggen lige, ikke løfte fødderne fra gulvet og holde dine hofter parallelt med gulvet.

Anbefalede: