Hvordan Man Ikke Bliver Bedre Om Efteråret

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Bliver Bedre Om Efteråret
Hvordan Man Ikke Bliver Bedre Om Efteråret

Video: Hvordan Man Ikke Bliver Bedre Om Efteråret

Video: Hvordan Man Ikke Bliver Bedre Om Efteråret
Video: Procrastination – 7 Steps to Cure 2023, Oktober
Anonim

Køligt, regnfuldt vejr, der har erstattet sommervarmen, er en god grund til at skære ned på vandreture i den friske luft og berige din menu med flere kaloririge retter. Resultatet af sådanne ændringer vil hurtigt påvirke din figur. Derfor bør du i de første dage af efteråret tænke på, hvordan du ikke bliver bedre og holder dig slank.

Hvordan man ikke bliver bedre om efteråret
Hvordan man ikke bliver bedre om efteråret

Er det nødvendigt

  • - kardiovaskulært udstyr
  • - håndvægte
  • - skalaer
  • - et abonnement på poolen.

Instruktioner

Trin 1

For at få den rigtige mængde kalorier og ikke gå op i vægt skal du ændre din diæt. Fjern "hurtige" kulhydrater - bagværk, slik, chips. Kassér halvfabrikata i dej, fedtet kød og dumplings. Spis korn, kornbrød, fjerkræ og fisk og supper i stedet. Efteråret er ikke det bedste tidspunkt at gå på diæt, så prøv ikke at tage ekstra pund på.

Trin 2

Drik mere. Foretrækkes rent vand, hjemmelavede frugtdrikke og friskpresset juice, halvt fortyndet med vand. Grøn te er også velegnet, da det fremmer vægttab. Lad dig ikke rive med af drikkevarer, der giver dig mulighed for hurtigt at tabe sig - de forstyrrer vand-saltbalancen i kroppen.

Trin 3

Vær særlig opmærksom på kardiobelastninger. Mestre løbebåndet, stepper, motionscykel. Varier belastningerne for at få de bedste resultater. For eksempel, efter en 10 minutters kraftig kørsel skal du skifte maskinen og gå i et hurtigt tempo i 15 minutter. Ideelt set skal du lave en halv times cardio hver dag.

Trin 4

Start din morgen med gymnastik. Mestre et par enkle øvelser, der arbejder gennem dine problemområder. Hvis du har tendens til at lægge vægt på taljeområdet, skal du dreje bøjlen, gøre bøjninger, knas og sidestrækninger. De, der ikke er tilfredse med hoftevolumenet, skal gøre squats i forskellige dybder og løfte benene i hænget.

Trin 5

Styr din krop med styrketræning. I løbet af efteråret og vinteren kan musklerne miste deres tone, og du møder ikke det bedste forår. Tilføj et lille styrkekompleks til din daglige gymnastik. Træn ikke med meget vægt - til en start er vægte på benene og håndvægte på tre kilo nok.

Trin 6

Tilmeld dig poolen. To sessioner om ugen er nok til at genvinde den tabte sommertone. Spild ikke tid på at plaske og tale med dine veninder. Bedre at svømme flere spor i et hurtigt tempo. Sommerfuglestilen forbrænder kalorier hurtigst. Hvis du ikke har mestret det endnu, kan du tage et par lektioner fra en træner.

Trin 7

Prøv en ny form for fitness. Dette forbedrer ikke kun din form, men også dit humør. Dette kan være callanetics, step aerobic, kickboxing eller yoga. En lektion om ugen er nok til at komme i gang. Hvis du kan lide den nye fitnessindstilling, kan du øge intensiteten af dine træningsprogrammer.

Anbefalede: