Hvordan Man Laver Et Vakuum

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Vakuum
Hvordan Man Laver Et Vakuum

Video: Hvordan Man Laver Et Vakuum

Video: Hvordan Man Laver Et Vakuum
Video: Melissa vakuumpakker - Sådan laver den vakuum og forsegler 2024, April
Anonim

Vakuum er en trendy og effektiv maveøvelse, der kom til fitness fra yoga. Denne praksis hjælper med at træne den tværgående abdominale muskel og reducere taljen betydeligt. Vakuumet giver dig ikke abs terninger, men det flader dette område.

Hvordan man laver et vakuum
Hvordan man laver et vakuum

Instruktioner

Trin 1

Vakuumet kan udføres, mens du sidder, står eller ligger ned. Det er bedre at gøre det dagligt på tom mave om morgenen straks efter at have vågnet op. Den nemmeste måde at starte denne praksis på er fra stående stilling. Bøj dine knæ, rund din ryg, og læg dine hænder foran på låret. Inhalér dybt gennem næsen og ån ud skarpt gennem munden. Træk dine mavemuskler indad og opad. Hvis du laver vakuumøvelsen foran et spejl, vil du se, at din mave er helt trukket indad. Hold vejret, mens du ånder ud, og hold ud så længe som muligt. Måske vil du i første omgang være i stand til at gøre det i 15 sekunder med øvelse - længere og længere. I alt skal du gøre 3-5 tilgange.

Trin 2

Træningsvakuum til maven giver ikke kun en visuel effekt, men har også en positiv effekt på de indre organers arbejde. Tarmenes arbejde starter. Nogle yogainstruktører anbefaler at drikke vand, før de udfører vakuumet for at øge effekten af øvelsen. Parallelt styrker du dit lændeområde og forbedrer din kropsholdning. Yogier hævder, at vakuumet stimulerer vagusnerven, hvilket har en gavnlig effekt på humør. Denne øvelse er især nyttig efter fødslen, fordi den bruges til at forhindre og korrigere prolaps af indre organer. Dette er en af de første øvelser, som nye mødre har lov til at gøre. Før det udføres, er det dog bedre at konsultere en gynækolog.

Trin 3

På trods af den imponerende liste over positive effekter på kroppen har vakuumet også kontraindikationer. Først og fremmest inkluderer disse sygdomme i mave-tarmkanalen, for eksempel et sår. Det er heller ikke værd at lave et vakuum i den postoperative periode. Dem, der lider af blærebetændelse eller andre sygdomme i kønsorganet, bør også afstå fra at udføre et vakuum. Det er også kontraindiceret på kritiske dage og under graviditet. Hvis du ikke er bekymret for noget af det ovenstående, men forfølges af smertefulde eller ubehagelige fornemmelser efter et vakuum, skal du ikke udføre det. Det eneste, der er normalt for begyndere i denne praksis, er problemer med at holde vejret fra vane, for eksempel en let hoste eller manglende evne til ikke at trække vejret i mere end 5-10 sekunder. Over tid skal de passere.

Anbefalede: