Hvordan Man Laver Garn På Kort Tid

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Garn På Kort Tid
Hvordan Man Laver Garn På Kort Tid

Video: Hvordan Man Laver Garn På Kort Tid

Video: Hvordan Man Laver Garn På Kort Tid
Video: Alle mot En 2023, Marts
Anonim

Garn er et af de mest effektive elementer, der viser fleksibilitet og sikrer jævn bevægelse. For at mestre denne øvelse skal du træne regelmæssigt. Der er nogle nuancer, overvejer hvilken, du vil sidde på split meget hurtigere.

Hvordan man laver garn på kort tid
Hvordan man laver garn på kort tid

Er det nødvendigt

bord / support

Instruktioner

Trin 1

Gør aldrig splittelserne med det samme. Du kan strække dine muskler meget. Sørg for at varme dem op før klassen. Det kan være et varmt bad, en opvarmende massage eller gåture. At træne i flere uger bør fokusere på at træne dine muskler. Når du laver normale øvelser, skal du være mere opmærksom på at strække dine ben og hofte muskler.

Trin 2

Sving dine ben. Denne øvelse er meget effektiv. Løft det andet i sving med en lige ryg og støtte på det ene ben. Det skal løbe frit over skulderniveau. Skift ben et ad gangen. Se din kropsholdning.

Trin 3

Udfør bøjninger med din fod på støtten. Enhver overflade, der når din talje, kan tjene den. Hold din balance, prøv at bøje så lavt som muligt. Gør det samme med det andet ben. Der kan opstå smertefulde fornemmelser under denne øvelse. Overdriv ikke det. Muskler og sener bliver mere elastiske og strakte. Husk, at det tager tid for dem at acceptere den ønskede tilstand.

Trin 4

Forsøg roligt at sidde på en tværgående eller langsgående garn. Stop i det øjeblik, hvor du føler smerte. Tag dig god tid, hold din kropsholdning. Ved den mindste ændring i dit velbefindende til det værre, eller hvis du oplever ubehag, skal du straks stoppe med at træne.

Trin 5

Gør alle disse øvelser hver anden dag i 30 minutter. Gå ikke glip af klasser. Indstil slutresultatet. Efter din træning skal du drage fordel af en afslappende massage og hvile. Efter cirka en uges træning vil du helt sikkert se resultatet. Selv hvis du i denne periode ikke formåede at sidde på splittelsen, skal du ikke modløses: målet er tæt. Husk, at de øvelser, du gjorde, ikke var forgæves, og at du allerede er lykkedes meget på vej til dit mål.

Populær af emne.