Hvad Er Skade For En Vinder

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Skade For En Vinder
Hvad Er Skade For En Vinder

Video: Hvad Er Skade For En Vinder

Video: Hvad Er Skade For En Vinder
Video: “DEQZY'S BEDSTE FORTNITE CONTROLLER SETTINGS” - Vinder med ARENA game [Fortnite] 2024, April
Anonim

Cyto Gainer er et kosttilskud med højt proteinindhold designet til at hjælpe atleter og bodybuildere med at tage på i vægt. Selvom tilskuddet ikke indeholder meget sukker og er 98 procent lactose, er der stadig bivirkninger fra dette produkt. Det anbefales at gøre dig fortrolig med sammensætningen af produktet i detaljer samt konsultere en læge, inden du bruger Cyto Geyner.

Bodybuilder
Bodybuilder

Fedme

Selvom Cyto Gainer blev formuleret til at øge muskelmassen, kan du få flere pund fedt med dette produkt. Dette skyldes, at hver dosis af lægemidlet indeholder 570 kalorier, og mindst tre portioner skal indtages om dagen, hvilket i alt er 1710 kalorier. Denne mængde kalorier kan blive for store. Med andre ord får du meget mere energi, end du har brug for til normal funktion, især hvis din træning ikke tillader dig at slippe af med overskydende fedt. Ifølge forskning kan en times intens styrketræning forbrænde op til 558 kalorier, så Cyto Geyners kalorieindhold kan være for stort.

Ondt i maven

En anden mulig kilde til bivirkninger fra Cyto Gainer er kreatin indeholdt i lægemidlet. Ifølge University of Maryland Medical Center er kreatin en naturligt forekommende aminosyre. Selvom kreatin kan øge ydeevnen, bemærker ernæringseksperter, at store doser kan forårsage bivirkninger såsom mavebesvær. Derudover er Cyto Gainer ikke 100% lactose. Derfor, hvis du har allergi eller intolerance, kan du opleve maveforstyrrelser på grund af lactose.

Nyreskader

En anden potentiel bivirkning af kreatin er nyreskade ifølge den medicinske industri. Det er blevet bemærket, at nyresvigt normalt manifesterer sig efter regelmæssig brug af kreatin i doser på mere end 10 gram om dagen. Derudover erklærer repræsentanter for International Medical Association, at mennesker, hvis kroppe ikke effektivt kan absorbere store mængder protein i deres diæt, kan skade nyrerne på grund af en diæt med højt proteinindhold.

Leverskader

En anden potentiel bivirkning af kreatin er leverskade, ifølge en undersøgelse foretaget af International Medical Association. Hver servering indeholder 54 gram protein, hvilket sandsynligvis vil føre til leverproblemer. National Institutes of Health of America antyder, at processen med at behandle protein i leveren kan frigive giftige biprodukter. Sundhedsorganisationer foreslår en begrænsning af proteinindholdet i tilskuddet for at reducere leverskader.

Anbefalede: