Hvilken Type Skade Fik Messi?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Type Skade Fik Messi?
Hvilken Type Skade Fik Messi?
Video: Hvilken Type Skade Fik Messi?
Video: Messi u0026 Neymar Duo - The World Ain't Ready - Part 1 2023, Februar
Anonim

Argentinsk angriber og fire gange verdensfodboldspiller (2009-2012) Lionel Messis fantastiske ti-årige karriere hos den spanske superklub Barcelona kan snart snart slutte. Af to gode grunde. Den første er et bedre tilbud fra en anden velhavende europæisk klub. Den anden er en alvorlig benskade, som Messi var ude af funktion længe inden udgangen af ​​2013.

Lionel Messis næste skade kan efterlade ham ude af Barcelona
Lionel Messis næste skade kan efterlade ham ude af Barcelona

De kalder ham "Messias"

Argentinas landsholdskaptajn Lionel Messi (hvis venstre fod sandsynligvis overvåges nøje af hele eller næsten fodboldverdenen nu) er den mest betegnede og berømte fodboldspiller på planeten. Faktisk inkluderer hans track record ikke kun fire på hinanden følgende priser for den bedste spiller i verden i slutningen af ​​kalenderåret, kaldet Golden Ball, men også mange andre ærestitler og priser.

Lionel, der længe har modtaget æresnavnet "Fodbold Messias" for sin præstation og præstationer på banen, er især guldmedaljen ved de olympiske lege i 2008, en tre gange triumferende Champions League og vinder af klubben Verdens mesterskab. Og hvor mange målmænd formåede han at score og derefter drømme om et mareridt og er en frygtelig statistik for dem.

Hvor mange skader har Messi?

Det nøjagtige antal skader, som enhver professionel fodboldspiller kan modtage og modtage i løbet af sin karriere, kan som regel ikke holdes for øje. Foruden åbne skader er der faktisk såkaldte skjulte indtil et bestemt øjeblik usynligt. Ifølge sportslæger kan der være flere dusin af dem, og kun en af ​​dem kan afslutte en karriere og evnen til at tjene penge ved at spille på banen.

Det var blot endnu en af ​​de skader, som Messi ifølge spanske journalister savnede næsten et kalenderår, og stillede spørgsmålstegn ved muligheden for, at Lionel fortsatte med at spille for den catalanske klub. Forresten blev hun ironisk nok hans 13. i træk.

"Djævelens dusin" - et sådant antal alvorlige skader modtaget i kampene for Barcelona og det argentinske landshold, tvang den bedste fodboldspiller i verden ikke kun til at afslutte 2013 forud for tidsplanen, men også til at tænke på at ændre klubben og landet bopæl.

Især i 2006 blev Messi tvunget ud af spillet tre gange: efter spil med Atletico Madrid, Chelsea London (hamstring skade på højre ben) og et andet spansk hold - Zaragoza (brud på det femte mellemfodsben i venstre ben).

I 2007 led Messi i spil mod Australien (højre knæskade) og Spaniens Valencia (hamstring). I 2008 blev hun skadet i et spil med den skotske Celtic (en tåre i venstre lårmuskel).

Bonecrushers fra Atlético

I 2010 er den bedste fodboldspiller i verden igen skadet i kampen mod Atlético (ankel). I 2012, den kritiske kamp mod den portugisiske Benfica (højre knæskade). Men det mest uheldige år for Lionel er 2013 med en hel række skader af varierende sværhedsgrad. Her er en kort krønike i år, hvor Lionel forresten spillede 11 kampe, scorede otte mål og lavede fire assists:

2. april. Barcelona - Paris Saint-Germain (Frankrig). Blå mærke i højre ben.

12. maj. Barcelona - Atlético. Højre hamstring skade.

21. august. Barcelona - Atlético.

28. september. Barcelona - Almeria (Spanien). Begge gange - gentagelse af skade på hamstring af højre ben.

Endelig fulgte den 10. november i det spanske mesterskabsspil Barcelona - Real Betis (Sevilla) en skade på venstre muskel på venstre ben, hvorefter det blev klart, at Messias først ville spille det næste spil i 2014. Og måske ikke længere i Barça, der for nylig erhvervede den brasilianske Neymar, der vil tjene meget mere, end den evigt traumatiserede Messi kommer derhen.

Skilsmisse på spansk

Hvor mange mål den nye sydamerikanske angriber af catalanerne scorer, ved naturligvis ingen. Men klubbens chefer er overbeviste om, at ung og fuld af styrke og sundhed, Neymar, vil være en fuldgyldig erstatning for "krystallen" Messi.

Mens Lionel Messi behandlede endnu en skade, købte Barcelonas ledelse ham til erstatning for den stigende brasilianske stjerne Neymar, der har lovet at betale 17 millioner euro om året.

Som en af ​​de autoritative spanske journalister, François Gallardo, vidner om, har Messi allerede en foreløbig aftale om at flytte til en anden stor europæisk klub, hvor Lionel muligvis ikke længere bliver skadet så ofte som i Barcelona.

Populær af emne.