Hvad Den Russiske Fodboldunion Fik En Bøde For

Hvad Den Russiske Fodboldunion Fik En Bøde For
Hvad Den Russiske Fodboldunion Fik En Bøde For

Video: Hvad Den Russiske Fodboldunion Fik En Bøde For

Video: Hvad Den Russiske Fodboldunion Fik En Bøde For
Video: Se målene: Kvindelandsholdet mørbanker Rusland 2024, Kan
Anonim

UEFA er organisationen under den overordnede ledelse af det europæiske fodboldmesterskab. Alle mulige sanktioner er også inden for dens kompetence - de pålægges nationale fodboldforeninger, hvis spillere, trænere, funktionærer eller fans af det land, der er repræsenteret af denne forening, viser sig at være skyldige i noget. Desværre vedrører Ruslands mest profilerede præstationer ved Euro 2012 netop området med UEFA-sanktioner.

Hvad den russiske fodboldunion fik en bøde for
Hvad den russiske fodboldunion fik en bøde for

Det russiske landshold spillede kun tre kampe ved det europæiske fodboldmesterskab i 2012, så Union of European Football Associations (UEFA) bød den russiske fodboldunion (RFU) kun tre gange. Årsagen til hver af sanktionerne var opførslen hos vores holdets fans under kampene. Dette skete for første gang på åbningsdagen for Euro 2012 på mødet mellem det russiske landshold og det tjekkiske hold. Ud over vores fans "upassende opførsel" nævner den officielle ordlyd også manifestationer af racisme mod den sorte forsvarer af rivaler Theodore Gebre Selassie. I monetære termer blev denne adfærd anslået af disciplinærudvalget til 30 tusind euro.

Efter det næste spil mod det polske landshold indledte UEFA en ny disciplinærsag mod den russiske fodboldunion. Den overvejede sanktioner for fansens brug af pyroteknik, kaste ildlys på banen, køre en af fansne på fodboldbanen og bruge bannere, hvis indhold blev betragtet som forkasteligt af arrangørerne. Alt dette blev i alt estimeret af UEFA's disciplinære enhed til 120 tusind euro.

Det sidste spil med grækerne kostede RFU mindre - bøden for det pyrotekniske show og uanstændige bannere var denne gang 35 tusind euro.

Sanktionerne mod den russiske fodboldunion for fansens adfærd ved Euro 2012 var ikke begrænset til bøder. Ud over dem blev vores hold idømt en betinget straf, som i tilfælde af gentagne hændelser kan føre til fjernelse af seks point fra holdet i den kvalificerende turnering i den næste cyklus af EM.

I den "individuelle stilling" spillede tilskuere fra Rusland også fremtrædende roller - bortset fra hundreder af anholdelser for hooliganisme ved kampene på deres landshold, dukkede det "russiske spor" op under spillet Kroatien - Spanien. Manden, der kastede en tændt ild fra stadionens øverste niveau og landede den i sektoren for de kroatiske fans, viste sig også at være vores landsmand.

Anbefalede: