FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Grækenland - Elfenbenskysten

Den 24. juni, i kampen Grækenland - Elfenbenskysten ved verdensmesterskabet i fodbold i Brasilien, blev skæbnen for den anden billet til slutspillet besluttet for holdene i kvartetten S. Afrikanere at fortsætte kampen i turneringen, der blev arrangeret uafgjort, og europæerne havde kun brug for en sejr.

2014 FIFA World Cup: Hvordan var kampen Grækenland - Elfenbenskysten

Spillet startede i et godt tempo. Begge hold forsøgte at passere midt på banen så hurtigt som muligt og true modstanderens mål. Det skal indrømmes, at grækerne så bedre ud i første halvdel af mødet. De havde mere meningsfulde angreb på modstanderens mål.

Vi kan sige, at spillet var på kollisionskurs, og europæerne var farligere i modangreb. I en af dem rystede Holebas kryds over det afrikanske mål med et smukt slag. Grækerne manglede en hel del før et mål. Imidlertid vendte skæbnen tilbage. I det 42. minut førte den ivorianske forsvars grove fejl til, at Samaris gik til et møde med den ivorianske målmand. Det kostede ikke grækeren at åbne en konto i kampen. Europæerne kom foran med 1 - 0. Resultatet på resultattavlen ændredes ikke før pausen.

I anden halvdel af mødet forsøgte ivorianerne at se mere aktive ud, men grækerne forbedrede sig også i disciplin og organisering af spillet. Europæerne fik gode angreb. I en af dem redder tværstangen igen afrikanerne. Det var i det 68. minut. Indtil det tidspunkt brugte grækerne ikke et antal scoringschancer. Men som du ved, hvis du ikke scorer, så savner du det selv. Og så skete det.

Wilfried Boni udligner resultatet i 74 minutter efter et godt hurtigt angreb fra ivorianerne. En uafgjort 1 - 1 fører allerede det afrikanske hold til 1/8 finalen i verdensmesterskabet i fodbold.

Imidlertid havde grækerne deres egen mand i form af hoveddommer. På det faste tidspunkt tildeler kampens hoveddommer et straffespark til det afrikanske hold. Samaras nærmer sig bolden og tager grækerne til slutspillet. Efter en meget kontroversiel episode med udnævnelse af straffe, greb grækerne en 2 - 1 sejr i de sidste minutter af spillet. Overtrædelsestidspunktet vil stadig medføre meget kontrovers.

Grækerne forlader Elfenbenskysten bag turneringen og går videre til 1/8 finalen. Europæernes rivaler bliver Costa Ricas landshold.