FIFA World Cup: Hvordan Spillet Blev Spillet Japan - Grækenland

Den 19. juni var byen Natal vært for den næste kamp i verdensmesterskabet i gruppe C. Inden for anden runde mødtes holdene i Japan og Grækenland. Begge hold tabte i verdensmesterskabet i Brasilien, så anden rundes kamp var meget vigtig for hvert hold.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet blev spillet Japan - Grækenland

Spillet begyndte roligt. Hverken japanerne eller grækerne planlagde straks at undertrykke modstanderen. Seeren havde et sådant indtryk efter kampens første minutter. Hvis der var et coachingmål for en hurtig bold, lykkedes det begge hold åbenbart ikke at opfylde det. Sammenlignet med andre kampe på dagen var dette spil kedeligt. Der var få farlige øjeblikke.

Helt i første halvdel var dommeren, der fjernede kaptajnen for det græske landshold Katsouranis i slutningen af 45 minutter for to gule kort. Af de farlige øjeblikke kan du huske Hondas frispark, men den græske målmand var på plads og reflekterede bolden sendt af japanerne.

Holdene gik til pausen med en nul score, hvilket ikke kunne behage noget hold.

I anden halvdel havde japanerne fordelen i farlige øjeblikke. Man kan dog udpege Hekas 'hovedstød i 60 minutter efter et hjørnespark. Den japanske målmand redder holdet. Derefter skabte asiaterne akutte situationer. Så i det 68. minut lykkedes det Okubo ikke at komme ind i det tomme net fra et par meter efter en god aflevering. Det var det bedste øjeblik i hele kampen. En uhyrlig bommert, og nuller forbliver på resultattavlen. Lidt senere, på 71 minutter, savner japanerne igen muligheden for at score. Uchida gik glip af målet fra flere meter.

Kampens slutresultat var 0 - 0. Dette resultat passede ikke noget hold. Grækerne og japanerne vinder et point hver og har kun minimale chancer for at kvalificere sig fra gruppen.