Hvordan Grækenland Spillede Ved FIFA World Cup

Hvordan Grækenland Spillede Ved FIFA World Cup
Hvordan Grækenland Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Grækenland Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Grækenland Spillede Ved FIFA World Cup
Video: Hvordan man tegner og farver FIFA World Cup Trophy 2018 2024, Kan
Anonim

Borte er de strålende dage med sejren på deres landshold i Euro 2000 for grækerne. For det græske landshold bliver det nu et godt resultat at komme ind i finalen i store turneringer. Fans ved FIFA verdensmesterskabet i Brasilien i 2014 forventede dog at se et motiveret græsk landshold i stand til at konkurrere om slutspillet.

Hvordan Grækenland spillede ved FIFA World Cup 2014
Hvordan Grækenland spillede ved FIFA World Cup 2014

Det græske landshold ved verdensmesterskabet i Brasilien i 2014 kom ind i kvartet C, som ikke blev betragtet som den stærkeste i turneringen. Grækernes rivaler i gruppespillet var colombianere, japanere og ivorianere.

Det græske hold spillede den første kamp i turneringen mod landsholdet i Colombia. Resultatet af mødet var skuffende for europæerne. Sydamerikanske fodboldspillere vandt en knusende sejr (3 - 0).

Den anden kamp i gruppen for grækerne var præget af et meget mislykket og falmet spil med hensyn til indhold. Kampen med japanerne sluttede uafgjort. Således kunne det græske landshold i de første to kampe ved verdensmesterskabet ikke score et eneste mål. Men inden den sidste kamp i gruppen havde europæerne stadig en chance for at nå slutspillet. For at gøre dette var det nødvendigt at besejre Côte d'Ivoires landshold.

Grækerne klarede deres opgave. Sejren kom dog i kampens sidste minutter. Allerede inden for den fastsatte tid sender Samaras bolden i Ivorianernes mål fra straffesparkspladsen og fører derved Grækenland til 1/8 finalen i turneringen. Mødets endelige score er 2 - 1 til fordel for europæerne. Det viste sig, at det græske hold med et falmet spil i gruppespillet nåede de 16 bedste hold i turneringen.

I 1/8 finalen af verdensmesterskabet i 2014 spillede Grækenland med Costa Rica. Denne kamp var måske den mest uanmeldte blandt de andre konfrontationer. Hoved- og ekstra spilletid sluttede med en score på 1 - 1. Kun ved straffe besejrede Costa Ricans Grækenland.

Den endelige præstation for det græske landshold betragtes som vellykket. Især i betragtning af det kedelige spil, som holdet viste. I øjeblikket er Grækenlands indtræden i 1/8 finalen af verdensmesterskabet i fodbold et meget værdigt resultat. Dette blev bevist af det græske fodboldforbund.

Anbefalede: