FIFA World Cup: Hvordan Colombia - Grækenland Sluttede

Kampe i kvartet C ved FIFA verdensmesterskabet i Brasilien startede den 14. juni. Det første spil i gruppen fandt sted i byen Belo Horizonte på Mineirao stadion. I nærværelse af 57.000 tilskuere spillede det colombianske landshold med det græske landshold.

2014 FIFA World Cup: Hvordan Colombia - Grækenland sluttede

Kampen begyndte med angreb fra det colombianske landshold. Høje hastigheder, presning og ønsket om at score en hurtig bold - alt dette blev tydeligt set i sydamerikanernes angribende impuls. Resultatet af en sådan start var et tidligt mål fra Pabla Armero i 5. minut mod det græske hold. Efter en elegant kombination sendte den colombianske forsvarsspiller bolden i mål uden for det græske straffesparksfelt.

Efter at målet var scoret løsnede colombianerne let grebet, og den første halvdel sluttede med en minimal fordel for sydamerikanerne.

I anden halvdel gjorde det græske landshold lidt i angreb, på trods af at europæerne havde brug for at komme tilbage. Colombia spillede i træk og gjorde ikke superindsats for et andet mål. Imidlertid fandt målet sted. Den argentinske River Plate-spiller Teofilo Gutierrez sendte den anden bold i nettet på det græske hold. Det skete i det 58. minut af spillet.

Efter endnu en indrømmet bold blev grækerne lidt mere aktive. Men bortset fra at ramme tværsøjlen på Gekas i det 63. minut, huskede fansen ikke noget specielt.

Spillet kom til sin logiske konklusion, men resultatet steg igen. På det faste tidspunkt lavede James Rodriguez en ødelæggende score. Som et resultat vandt Colombia en stor sejr over Grækenland 3 - 0.

Colombianerne scorede de første tre point ved verdensmesterskabet og viste dermed deres styrke. Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at flere ledere af sydamerikanerne ikke deltog i kampen. Så Guarin var fraværende i supportzonen, og en af de bedste angribere i verden, Falcao, var kun på tribunen på grund af en skade, han fik før mesterskabet.