FIFA World Cup: Hvordan Var Spillet Japan - Colombia

Colombia har allerede sikret sig en plads i verdensmesterskabet. Japanerne havde små chancer for at komme ud af gruppe C. Til dette måtte asiaterne slå colombianerne og håbe på et gunstigt resultat af rivalernes møde, der spillede i en parallelkamp (Elfenbenskysten - Grækenland).

2014 FIFA World Cup: hvordan var spillet Japan - Colombia

Colombianerne og japanerne tog til marken i den brasilianske by Cuiaba den 24. juni. Sydamerikanerne har allerede sikret adgang til turneringens afgørende fase. Hele spørgsmålet var, hvad den sidste plads i gruppe C ville tage Colombia. Modstanderne var allerede kendt. Den første i nabogruppen var spillerne i Costa Rica, og den anden var Uruguays hold.

Spillet blev spillet meget langsomt. Det colombianske landshold i startopstillingen stillede kun tre spillere op fra basen. Men dette påvirkede ikke spillets kvalitet radikalt. På trods af at japanerne var i besiddelse af bolden det meste af tiden i første halvleg, blev scoren åbnet af sydamerikanerne. I det 16. minut ændrede Cuadrado tallene på resultattavlen fra straffesparkspletten. Colombianerne førte 1 - 0.

Japanerne gjorde lidt i at angribe handlinger. Vi kan notere flere skud fra sættet mod den colombianske målmands mål. Honda slog, men dette førte ikke til et mål for sydamerikanerne.

Asiaterne sprang dog stadig tilbage i de sidste sekunder af halvdelen. Efter at have betjent Honda ramte Okazaki porten til det colombianske landshold. Således gik holdene til pause med en lige score - 1 - 1.

Colombianerne startede anden halvdel med angreb. Allerede i kampens 55. minut sendte Martinez det andet mål i asiaternes mål. Jackson skød i det fjerne hjørne uden for feltet og efterlod ingen chance for den japanske målmand.

Efter endnu et indkasseret mål forsøgte japanerne at overføre spillet til den colombianske banehalvdel. Undertiden fik asiaterne lovende angreb, men de kom ikke med et mål.

Colombianerne spillede på modangreb. En af dem i det 82. minut førte til det tredje scorede mål. Jackson Martinez scorede et dobbelt. Angriberen på svingningen i straffesparksfeltet fjernede japanens forsvarer og sendte bolden i det fjerne hjørne af asiaternes mål med det mest nøjagtige driblingslag fra hans venstre fod. Colombia tog føringen 3 - 1.

I det 90. minut satte Rodriguez den endelige knusende score. Efter at have slået Japans forsvarer i straffesparksområdet kastede han asiaternes målmand med et yndefuldt slag.

Det endelige resultat af mødet er 4 - 1 til fordel for Colombia. Sydamerikanerne kommer ud fra første plads i gruppe C til slutkampen i mesterskabet og viser med deres spil, at ikke kun holdene i Brasilien og Argentina kan betragtes som favoritterne i turneringen. Mange eksperter kan udtrykke tanken om, at colombianere viser mest mulig høj kvalitet og mest spektakulære fodbold i mesterskabet.