Hvordan Stanley Cup-finalen Sluttede

Stanley Cup-finalen er en række uafgjort i National Hockey League-sæsonen, hvorefter vinderen af det eftertragtede trofæ bestemmes. To mesterhold kæmpede mod hinanden: New Jersey Devils og Los Angeles Kings.

Hvordan Stanley Cup-finalen sluttede

I det første spil i Stanley Cup-slutspillet i Newark slog Los Angeles Kings deres rivaler 1–2. I begyndelsen af mødet, i den første periode, sendte Colin Fraser passende pucken ind i New Jersey-holdets porte. I den anden periode udlignede Anton Volchenkov scoren. Den tredje periode gik uændret, men i overtid tog Los Angeles føringen.

Det andet spil endte også til fordel for Los Angeles Kings. Med samme score 1: 2 overgav spillerne fra New Jersey deres mål. Den første pucken gik ind i Devils-målet fra den modsatte forsvarsspiller Drew Doughty. I begyndelsen af den tredje periode sprang New Jersey tilbage. Den endelige score blev sat i overtid til fordel for Los Angeles af Jeff Carter.

Det tredje spil i Stanley Cup-finalen blev afholdt i Los Angeles. Holdet med samme navn besejrede deres rivaler med en score på 4: 0 og øgede dermed deres føring på point i serien: 3: 0 til fordel for Los Angeles Kings.

Først i den fjerde kamp formåede New Jersey at begynde at genvinde. Den 6. juni greb holdet et point i serien gennem en 1: 3-sejr over Los Angeles. Interessant nok blev alle mål scoret i den tredje periode. Patrick Eliash, Ilya Kovalchuk og Henrik adskilte sig. Drew Doughty forsøgte at udligne scoringen ved at ramme modstanderens mål med den eneste pucke.

Det næste spil, "New Jersey", bekræftede deres hensigt om at kæmpe om Stanley Cup. Los Angeles blev besejret igen, denne gang 2-1. Spillet blev spillet i Newark og var Los Angeles Kings 'første ude nederlag.

Det afgørende, sidste spil i Stanley Cup-slutspillet fandt sted den 11. juni 2012 i Los Angeles. Vred over tidligere nederlag stod Los Angeles Kings over for to mål fra Jeff Carter og to fra Trevor Lewis. Adam Henrik fra New Jersey Devils ville ikke give op og markerede målet med et mål. Men dette gjorde Los Angeles endnu mere rasende: Dustin Brown og Mathieu Green satte slutresultatet 6: 1. Stanley Cup-finalen sluttede med, at Los Angeles vandt 4-2-serien.