Verdensmesterskab Om Fodbold: Hvordan Var Kampen Honduras - Ecuador

Den 20. juni, ved verdensmesterskabet i Brasilien, fandt kampene i anden runde sted i gruppe E. Den sidste kamp på dagen var et møde mellem de nationale hold i Honduras og Ecuador. Begge hold havde brug for en sejr for at fortsætte deres kamp for at komme videre til slutspillet.

Verdensmesterskab 2014 om fodbold: hvordan var kampen Honduras - Ecuador

Landsholdet i Ecuador og Honduras tabte de første kampe i deres gruppe. I anden runde stod taberne over for hinanden. Spillet begyndte livligt. Begge hold forsøgte at blive i midten af banen, passerede hurtigt centerlinjen og brugte langdistancepas.

Den første chance i kampen blev savnet af spillerne i Ecuador. Valencia kunne ikke komme i mål fra den mest fordelagtige situation. Den ecuadorianske spiller faldt næsten en mod en ud med målmanden. Og så fungerede den velkendte lov - Honduras scorede sit eget mål. I det 31. minut brød Carlo Costley, efter at have modtaget en strålende aflevering, igennem til porten og skød uimodståeligt. Repræsentanter for Mellemamerika førte 1 - 0. Sydamerikanerne kunne dog hurtigt komme tilbage. Enner Valencia lukkede afleveringen ved den fjerne stolpe og sendte bolden i mål i en glidende tackling. Denne begivenhed skete allerede i det 34. minut.

Holdene afsluttede første halvleg med en lige score.

Anden halvdel af mødet var også anspændt. Begge hold forlod ikke muligheden for at prøve lykken ved den forkerte port. Imidlertid smilede held til den sydamerikanske. Enner Valencia scorede en dobbelt på 65 minutter. Efter servering fra dødbold sendte Enner bolden i Honduras målnet med hovedet.

Spillet sluttede med en minimal fordel for Ecuador (2 - 1). Nu vinder sydamerikanerne de første tre point i turneringen og sammenlignes med det schweiziske landshold i denne indikator.