Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultater Fra Den Fjerde Kampdag

Den 15. juni, ved verdensmesterskabet i Brasilien, fandt tre regelmæssige kampe i gruppespillet sted. Hold i gruppe E og F. kom ind i kampen. I tre kampe blev der scoret ni mål, hvilket bekræfter ideen om en lys start til verdensmesterskabet.

argentina_
argentina_

De første, der kom ind på fodboldbanen på den fjerde kampdag, var landsholdene i Schweiz og Ecuador. Kampen fandt sted i hovedstaden i Brasilien på et stadion opkaldt efter den store sydamerikanske angriber Garrinchi. Spillet viste sig at være interessant, og afskedigelsen kom i de sidste sekunder. Europæerne snappede en 2-1 sejr i kampens sidste angreb. Det skal bemærkes, at dette er endnu en viljestærk sejr, da sydamerikanerne åbnede scoren i kampen.

Franskmændene stod over for Honduras i kampens andet spil. Mødet sluttede som mange forventede. Frankrig vinder 3 - 0 med fuld fordel i spillet. I kampen var der et rødt kort til den honduranske spiller, og Benzema blev næsten forfatter til det første Hattrick. Ekstrafunktionerne scorede et af hans mål for den honduranske målmand. Benzema blev efterladt med to scorede mål.

Det berømte Maracanã stadion var vært for dagens sidste kamp. Det argentinske landshold gik ind i kampen. Modstanderne for de to gange verdensmestre var debutanter fra Bosnien-Hercegovina. Argentinerne overspilte knap nok rivalen med en minimumscore på 2 -1. Kampens afslutning viste sig at være nervøs, bosnierne havde en chance for at komme tilbage, men de havde ikke nok før det andet mål. Argentina førte 2-0, men tabte det meste af anden halvleg og indrømmede på 85 minutter.