Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultater Fra Den Femte Kampdag

Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultater Fra Den Femte Kampdag
Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultater Fra Den Femte Kampdag

Video: Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultater Fra Den Femte Kampdag

Video: Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultater Fra Den Femte Kampdag
Video: Как живёт Роберто Манчини и сколько он зарабатывает тренер сборной Италии 2024, April
Anonim

Den femte kampdag ved verdensmesterskabet i Brasilien præsenterede flere spændende kampe. I byerne El Salvador, Curitiba og Natal spillede tyskere, portugiser, nigerianere, iranere, ghanere og amerikanere deres første spil. Spilledagen gav den første målløse uafgjort og et hattrick for Tysklands angriber Müller.

Muller_
Muller_

Den 16. juni mødtes hold fra Tyskland og Portugal i El Salvador. Det var en af de tre mest forventede kampe i starten af verdensmesterskabet. Imidlertid fungerede intriger ikke. Tyskerne behandlede Cristiano Ronaldo og hans hold med åbenbar lethed. Den endelige score 4 - 0 til fordel for Tyskland vidnede om den samlede fordel for sidstnævnte. Tyskerne viste måske det mest overbevisende spil i starten af verdensmesterskabet sammen med hollænderne. Det første hat trick i mesterskabet fandt sted i kampen. Muller sendte tre mål til det portugisiske mål.

Dagens anden kamp gav ikke fansen en masse positive følelser. Før eller senere slutter alle episoder. Den angribende fodbold i mesterskabet har trænet fansen til fantastiske øjeblikke og smukke mål. På stadion i Curitiba kunne Nigerias landshold med en konkret fordel i forhold til det iranske hold imidlertid ikke score et eneste mål. De sidste dystre nuller på resultattavlen blev registreret af kampens hoveddommer.

Landsholdet i Ghana og USA kæmpede i den sidste kamp på den femte kampdag. På stadionet i Natal så tilskuere et interessant spil, der holdt dem i spænding fra de første til de sidste sekunder. Allerede i det 29. sekund blev resultatet åbnet i mødet. Amerikanerne markerede sig. Ghana-landsholdet var i stand til kun at genvinde i 82 minutter, og på 86 tog det amerikanske hold igen føringen. Den endelige score var den samme - amerikanerne vinder 2 - 1 og sammenlignes med tyskerne i antallet af point efter første runde.

Anbefalede: