FIFA Verdensmesterskab: Hvordan Var Kampen Iran - Nigeria

FIFA Verdensmesterskab: Hvordan Var Kampen Iran - Nigeria
FIFA Verdensmesterskab: Hvordan Var Kampen Iran - Nigeria

Video: FIFA Verdensmesterskab: Hvordan Var Kampen Iran - Nigeria

Video: FIFA Verdensmesterskab: Hvordan Var Kampen Iran - Nigeria
Video: Iran v Nigeria | 2014 FIFA World Cup | Match Highlights 2024, April
Anonim

Den 16. juni fandt den anden kamp i første runde i kvartet F mellem landsholdene i Iran og Nigeria sted. Spillet fandt sted i byen Curitiba på stadionet "Arena Baixada". Få forventede mousserende fodbold fra dette møde. I sidste ende skete det, fans af arenaen med 43.000 sæder keder sig.

Iran - Nigeria_
Iran - Nigeria_

Enhver serie slutter. Verdensmesterskabet i Brasilien har allerede vant fansen til en lys angribende fodbold med en overflod af farlige øjeblikke og scorede mål. Iranerne og nigerianerne afbrød denne serie. Det skal også siges, at før denne kamp sluttede alle møder nødvendigvis med sejren for et af holdene. På arenaen i Curitiba blev den første lodtrækning optaget og en målløs.

Det var hidtil den kedeligste verdensmesterskamp i Brasilien. I første halvdel var afrikanske fodboldspillere mere i besiddelse af bolden. De forsøgte at angribe, men de gjorde lidt i frontlinjen. Iranerne holdt et kompakt forsvar og tillod ikke at skabe et eneste øjeblik ved deres porte. Samtidig angreb iranerne selv meget sjældent. Fra første halvdel kan man kun huske et slag, som den iranske spiller leverede med hovedet efter et hjørne fra højre flanke. Nigeria blev reddet af målmanden. Der var ikke flere øjeblikke.

Anden halvdel var lige så kedelig som den første. Nigeria forsøgte at angribe, holde bolden, eget territorium. Dette bar dog ikke frugt i form af et scoret mål. Og der var ingen scoringschancer. Iranerne gjorde heller ikke deres fans glade. Alle 90 minutter af mødet brændte resultattavlen kedelige nuller, og spillet sluttede sådan - 0 - 0.

Kampen mellem Iran og Nigeria er stadig den mest uinteressante i turneringen. Kvaliteten af fodbold i spillet var dårlig. Og landsholdene i Argentina og Bosnien, der spiller i samme gruppe, kan opmuntres. Niveauet i det sydamerikanske og europæers første spil oversteg betydeligt det møde, der blev gennemgået.

Anbefalede: