Verdensmesterskab Om Fodbold: Hvordan Var Kampen Sydkorea - Algeriet

Den 22. juni mødtes rivalerne fra det russiske landshold i gruppen i kvartet N, som en del af anden runde af verdensmesterskabet i fodbold i Brasilien. De nationale hold i Sydkorea og Algeriet trådte ind på stadionens felt i Porto Alegre.

Verdensmesterskab 2014 om fodbold: hvordan var kampen Sydkorea - Algeriet

Få af fodboldeksperterne kunne have forestillet sig en sådan udvikling i kampen. Dette spil bragte en masse positive følelser til en neutral fan samt en elsker af russisk fodbold.

I første halvdel så seerne det fantastiske algeriske hold og det modbydelige Sydkoreas hold. Der var en fornemmelse af, at det afrikanske hold var flere gange bedre end sine rivaler med hensyn til niveauet af organisering af spillet. På det 26. minut af mødet, efter en verificeret aflevering fra dybdeskarpheden, brød den algeriske Islam Slimani igennem til målet for koreanerne og åbnede scoringen i kampen. For Algeriet var denne begivenhed allerede den anden i turneringen, hvilket i sig selv er en ferie for afrikanere. I den første kamp med Belgien var det det algeriske hold, der åbnede scoren.

Et par minutter senere, efter et hjørnespark, fordoblede afrikanerne deres føring. I det 28. minut scorede Rafik Halish. Det afrikanske hold førte 2 - 0.

Det skal bemærkes, at koreanerne lavede mange fejl i første halvdel. Asiaterne holdt slet ikke bolden, der var unøjagtige afleveringer i deres halvdel af banen. Alt dette førte allerede i de første 45 minutter og til det tredje indkasserede mål. Abdelmumen Jabu på 38 minutter forstyrrer asiaterne igen. Ved slutningen af halvdelen er koreanerne besejret. De er deprimerede og overvældede. Tilskuere ser et helt andet Korea, som de er vant til, og det algeriske hold har vist sig at være usædvanligt stærkt.

Den første halvdel sluttede med en score på 3 - 0 til afrikanerne.

Koreanerne gik ind i anden halvdel af mødet med et helt andet hold. Der var en følelse af, at holdene havde skiftet roller - nu kunne de afrikanske spillere ikke meningsfuldt krydse midten af banen, og koreanerne pressede på modstanderens mål. Resultatet var et mål fra koreanerne i det 50. minut. Song Heung Min adskilte sig.

Denne succes inspirerede asiaterne. De havde et par flere chancer for at score, men formåede at gå glip af et kontraangreb, hvor algerierne igen markerede sig. I det 62. minut sender Yasin Brahimi, efter en række korte, nøjagtige pasninger uden for feltet, bolden ind i det sydkoreanske landsholds porte og genopretter hullet til tre mål. 4 - 1 - sådanne tal lyser op på resultattavlen for stadion. Men det var ikke alle målene i spillet.

Koreanerne scorede igen. På 72 minutter indsnævrer Gu Ja Chol igen kløften mellem rivalerne. 4 - 2 foran Algeriet. I den resterende tid forsøgte koreanerne at score mere, skabte farlige øjeblikke ved afrikanernes porte, men kampen sluttede med en fordel af Algeriet med to mål.

Det endelige resultat af mødet er 4 - 2 til fordel for Algeriet. Samtidig skal det nævnes, at alle hold fra gruppe H bevarer deres chancer for at fortsætte kampen i slutspillet i turneringen.