FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Sydkorea - Belgien

FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Sydkorea - Belgien
FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Sydkorea - Belgien

Video: FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Sydkorea - Belgien

Video: FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Sydkorea - Belgien
Video: Belgium v Japan | 2018 FIFA World Cup | Match Highlights 2024, Kan
Anonim

Den sidste kamp i gruppespillet til verdensmesterskabet i Brasilien spillede belgierne den 26. juni. Europæernes rivaler var det sydkoreanske landshold. Belgierne har allerede sikret sig vej ind i den næste fase af turneringen, og de asiatiske spillere havde kun teoretiske chancer for at fortsætte med at kæmpe i slutspillet.

2014 FIFA World Cup: hvordan var kampen Sydkorea - Belgien
2014 FIFA World Cup: hvordan var kampen Sydkorea - Belgien

Det belgiske hold efterlod flere spillere fra hovedtroppen i reserve, da resultatet af kampen med koreanerne ikke kunne påvirke den endelige udgang fra gruppe N. Koreanerne havde chancer for at fortsætte kampen i slutspillet kun i tilfælde af en større sejr over europæerne. måtte håbe, at russerne ikke ville være i stand til at slå Algeriet på en stor måde.

Spillet startede ikke i det hurtigste tempo. Imidlertid forsøgte begge hold hurtigt at passere midt på banen og skabe farlige øjeblikke ved modstanderens mål. Belgiske Dries Mertens gik glip af en fantastisk målscoringsmulighed, der skød over tværstangen fra nogle få meter. Asiaterne havde muligheden for at åbne scoringen efter en aflevering i europæernes strafområde, men den belgiske forsvarer ryddede bolden fra mållinjen.

Første halvleg sluttede uafgjort.

Anden halvdel af mødet fandt sted i en omtrent lige kamp. Belgierne forsøgte at kontrollere bolden mere, og asiaterne med skarpe modangreb forstyrrede europæernes målmand. På et tidspunkt blev den belgiske målmand reddet af tværstangen efter et svingende slag fra den koreanske midtbanes flanke.

I det 77. minut så publikum stadig et scoret mål. Den belgiske angriber Origi skød berømt uden for feltet, men koreanernes målmand reflekterede bolden, men fik ikke rettet den. Som et resultat var den belgiske spiller Jan Vertongen den første i sidste træk, der scorede det eneste mål i kampen.

Koreanerne kunne ikke længere vinde tilbage - de havde hverken mulighederne eller styrken til dette.

Det endelige resultat af mødet 1 - 0 fører Belgien fra første plads i gruppe H til 1/8 finalen, hvor europæerne spiller mod det amerikanske landshold. Team Sydkorea rangeres sidst i gruppen og er på vej hjem.

Anbefalede: