Hvordan Sydkorea Spillede Ved FIFA World Cup

Hvordan Sydkorea Spillede Ved FIFA World Cup
Hvordan Sydkorea Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Sydkorea Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Sydkorea Spillede Ved FIFA World Cup
Video: FIFA World Cup 2022: UEFA Play-offs, Teams, Pot Draw Result, Explanation | JunGSa Football 2024, Kan
Anonim

Siden FIFA verdensmesterskabet i 2002 har Sydkorea været et meget kompromisløst hold. Koreanerne har nu spillere på højt niveau, der er begyndt at spille i de førende fodboldklubber i Europa. Ved verdensmesterskabet i 2014 kunne koreanerne godt kvalificere sig til deltagelse i slutspillet. Imidlertid var forventningerne fra de koreanske fans ikke bestemt til at gå i opfyldelse.

Hvordan Sydkorea spillede på FIFA World Cup 2014
Hvordan Sydkorea spillede på FIFA World Cup 2014

Sydkoreanske fodboldspillere er blevet rivaler med russere, belgiere og algeriere i gruppespillekampene til FIFA verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien. Asiaterne spillede i den sidste ottende gruppe af mesterskabet (kvartet N).

Sydkoreas åbningskamp tiltrak et stort publikum fra Rusland, da de asiatiske fodboldspillere stod over for russerne. Mødets slutresultat - 1 - 1. Det skal indrømmes, at denne kamp var en af de værste i mesterskabet med hensyn til indhold og kvalitet.

Koreanerne spillede igen det andet spil overbevisende. Allerede i første halvleg indrømmede de tre gange fra spillerne i Algeriet. I anden halvdel af mødet var asiaterne i stand til at score to gange, men dette hjalp ikke med at få de hårdt tiltrængte point i kampen. Den endelige score på mødet 4 - 2 sejr for Algeriet.

I det sidste spil i gruppespillet, som det viste sig senere i hele mesterskabet, mødtes de sydkoreanske fodboldspillere det belgiske landshold. Europæerne formåede knap at vinde med en minimal fordel (1 - 0).

Efter tre runder scorede de sydkoreanske fodboldspillere kun et point, hvilket bestemte asiaternes sidste fjerdeplads i gruppe N. Et sådant resultat kunne ikke være acceptabelt for det sydkoreanske fodboldforbund, derfor betragtes landsholdets endelige præstation ekstremt utilfredsstillende. Sydkoreas præstation i den sidste fase af verdensmesterskabet i 2014 var den værste i de sidste fire verdensmesterskaber.

Anbefalede: