Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Schweiz - Rusland

I de to sidste runder af gruppespillet ved ishockey-verdensmesterskabet i Slovakiet måtte det russiske landshold spille med seriøse rivaler. I henhold til turneringsbestemmelserne mødtes Ilya Vorobyovs anklager den 19. maj med det schweiziske landshold, et hold der havde fire sejre på fem møder.

Ishockey-verdensmesterskab 2019: gennemgang af kampen Schweiz - Rusland

Det schweiziske landshold bragte et værdig hold til verdensmesterskabet i hockey i Slovakiet. Alle lederne af landsholdet, befriet fra deres klubber i NHL, sluttede sig til europæernes rækker. Mindst to schweiziske femmere repræsenterede en formidabel styrke.

Begyndelsen af mødet forblev hos russerne. Allerede i deres første skift tjente de schweiziske hockeyspillere et mindretal, men den "røde bil" kunne ikke indse den numeriske fordel. Derefter fortsatte russerne med at spille aktivt, takket være hvilke schweizere havde problemer med at komme ud af deres zone. I 4. minut af mødet kørte Dmitry Orlov et solo løb til målet for det schweiziske landsholds målmand, men han kunne ikke score. En sådan aktiv handling fra forsvareren gik ikke uden at efterlade spor - spidsen af "Chicago" Artem Anisimov afsluttede pucken i Ginonis porte. Rusland tog føringen 1: 0.

Efter målet steg russernes territoriale og spillefordel, men publikum så ikke den anden pucke i den første periode. Først i anden halvdel af de tyve minutter begyndte schweizerne at angribe Alexander Georgievs port.

Den sidste del af perioden kunne det schweiziske landshold sætte sig i et aktiv, som blev lettet af to fjernelser fra russerne. På trods af de farlige kast fra kampens nominelle værter forblev det russiske holds porte intakte indtil sirenen til pausen.

Holdet startede anden periode med et firespilerspil. Schweizernes numeriske fordel varede ikke længe og førte ikke til farlige angreb. Imidlertid gik snart anklagerne for Ilya Vorobyov igen. Det numeriske flertal af schweizerne var skarpe, men New York Rangers-målmanden fortsatte med at holde målet intakt. Måske var Alexander Georgiev den bedste spiller i det russiske landshold i anden periode. Den unge målmand reddet det russiske landshold flere gange fra et uundgåeligt mål.

I det 7. minut ændredes resultatet på resultattavlen stadig. For indenlandske fans var dette glædeligt, fordi Nikita Kucherov med overførslen af sin ven Nikita Gusev ramte Ginonis porte og fik dermed sit personlige trettende point i turneringen på mål + pas-systemet.

Anden halvdel af perioden gik i tokantede angreb, men resultatet ændredes ikke. Schweizerne stod bag 0: 2. I slutningen af perioden begyndte lidenskaber at koge. Holdene fik en gensidig fjernelse for uhøflighed, hvilket førte til spillet i ufuldstændige, men lige kompositioner i starten af de sidste tyve minutter.

Det russiske hold tilbragte den tredje periode pænt med et øje på deres eget mål. Der var forholdsvis færre chancer ved portene til Georgiev og Ginoni end i de første segmenter af mødet. Russerne havde en fordel i spillet, de var mere tilbøjelige til at skyde på mål. Nikita Gusev gik glip af en chance for at score med en stor chance. Kastet fra Las Vegas frem blev reflekteret af baren. 5 minutter før kampens afslutning gav Toronto Maple Leafs-forsvarer Nikita Zaitsev en fremragende aflevering til Artyom Anisimov, hvorefter centrumspidsen omdirigerede runden til Nikita Kucherov. Tampa-spidsen gik en-mod-en med målmanden og var nøjagtig. Dette mål var det sidste i kampen.

Russerne tilbragte de sidste fire minutter af mødet i mindretal (de gik på pension to gange). Schweizeren skiftede målmand til den sjette feltafspiller, men de kunne ikke score. I kampens sidste sekunder spillede baren for indenlandske hockeyspillere.

Den endelige score for konfrontationen er 3: 0 til fordel for det russiske landshold. Dette resultat gjorde det muligt for russerne at forblive på toppen af gruppe B-placeringen.