Vær Smuk Selv I Fitnessrummet

Indholdsfortegnelse:

Vær Smuk Selv I Fitnessrummet
Vær Smuk Selv I Fitnessrummet

Video: Vær Smuk Selv I Fitnessrummet

Video: Vær Smuk Selv I Fitnessrummet
Video: Denne musikken kan bli lyttet til evig !!! Den Vakreste Musikk i verden! 2024, April
Anonim

Kvinder vil være smukke overalt og i enhver situation. Men hvordan ser du attraktiv ud i gymnastiksalen, mens du træner? Det viser sig, at alt er muligt. Bare følg et antal regler.

Vær smuk selv i fitnesslokalet
Vær smuk selv i fitnesslokalet

Nødvendig

Overholdelse af reglerne hjælper dig med at se smuk ud selv i gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Skyl makeup grundigt, inden du træner. Hvis du går i gymnastiksalen efter arbejde, skal du medbringe nogle vådservietter til makeupfjerner. Blandingen af sved, pulver, mascara og rødme blokerer porerne og skaber et gunstigt miljø for patogene mikrober.

Trin 2

Opbevar bløde engangshåndklæder til engang med dig - i en sportslig spænding er det fristende at tørre sveden af dit ansigt med din hånd, et frottéhåndklæde, der hang på gelændet eller endda med din ærme.

Trin 3

Brug termisk vand fra en spray: det vil vaske støv og sved væk og samtidig opfriske dit ansigt.

Trin 4

En yderligere detalje for dem med pandehår. Fastgør det sikkert, eller endnu bedre, brug et specielt hårbånd. Støv sætter sig på vådt hår, og konstant kontakt med pandehår med pandenes hud er en almindelig årsag til acne og irritation. Efter din træning skal du rense huden grundigt med micellært vand eller en passende ansigtsvask. Gnid derefter huden med en mild toner og anvend din sædvanlige hudplejerutine.

Anbefalede: