"Mølle" - øvelse Efter En Smuk Talje

Indholdsfortegnelse:

"Mølle" - øvelse Efter En Smuk Talje
"Mølle" - øvelse Efter En Smuk Talje

Video: "Mølle" - øvelse Efter En Smuk Talje

Video:
Video: Optaktstrailer for TRANSFORMATION 2024, Kan
Anonim

Mange mænd indrømmede, at de er mest tiltrukket af kvindefiguren med en tynd talje. Desværre er ikke alle piger heldige nok til at have en slank figur. Derfor er det nødvendigt at udføre "mølle" taljeøvelsen dagligt. Det er meget simpelt og effektivt. Men det bør ikke gøres for mennesker, der lider af en rygmarvsbrok eller med lændesmerter.

Billede
Billede

En velkendt mulighed

Den klassiske teknik til at udføre mølleøvelsen er meget enkel. Hver person har gjort det mindst en gang i sit liv.

Du skal stå lige, benene fra hinanden lidt bredere end hofterne, rette dine knæ. For dem med "tørre" popliteale muskler kan fødderne placeres meget bredere end skuldrene. Stræk armene ud og stræk dem til siderne. Vip torsoen parallelt med gulvet. Kroppen og forenden af lårene skal danne en ret vinkel.

Derefter er det nødvendigt at inhalere let og ved udånding røre fingrene på højre håndflade i venstre ankel. Den venstre hånd vil på dette tidspunkt stige lodret, og hendes fingre foldes sammen.

Det er meget vigtigt at holde knæene og ryggen lige under træningen. Det er nødvendigt at dreje kroppen ved hjælp af mavemusklerne og ikke bare vippe med armene.

For at lindre spændinger fra lænden er du nødt til at stramme musklerne i balderne og bagsiden af låret. Håndrotationer skal gradvis accelereres.

Vi øger belastningen

Som enhver anden øvelse for taljen bliver "møllen" snart for let og ineffektiv. For at komplicere tingene kan du bruge enkle tricks.

Når hamstrings strækker sig, skal fødderne bevæges tættere på hinanden. Nu skal du røre anklen ikke kun med fingerspidserne, men også med hele din håndflade.

Og for at øge belastningen yderligere er det værd at sænke din håndflade ned på gulvet ved siden af ydersiden af foden. Ingen grund til at trække i skulderen, alle bevægelser udføres ved at dreje i taljen.

"Mølle" med håndvægte

For mere effektive øvelser anbefales det at udføre "møllen" med en håndvægt i den ene hånd.

Tag startpositionen, løft din højre hånd med en håndvægt opad. Bagsiden er lige, ben, bagdel og mavemuskler er anspændte.

Uden at bøje din albue eller vride dit håndled, bøj diagonalt til dit venstre knæ, så din krop og hofter danner en vinkel på 45 grader. Hånden med en håndvægt er altid øverst, kun torsoen fungerer.

Bøj dig endnu lavere og fastgør din kropsposition i et par sekunder.

Øg håndvægtens vægt og træningshastigheden gradvist. Først kan du udføre sidebøjninger og først derefter

læn dig fremad.

Et ben

Teknikken til at udføre øvelsen "mølle" på det ene ben involverer ikke kun den skrå og lige pres, men også musklerne i benene og balderne.

For at udføre øvelsen skal du være i stand til at holde din balance godt. Det ene ben trækkes op til brystet, og armene begynder at gøre de sædvanlige gynger. Der er ingen grund til at skynde sig, det vigtigste er at blive på det ene ben og gøre vridninger i taljen.

Anbefalede: