Hvordan Man Laver En Smuk Abs

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Smuk Abs
Hvordan Man Laver En Smuk Abs

Video: Hvordan Man Laver En Smuk Abs

Video: Hvordan Man Laver En Smuk Abs
Video: LOSE FAT за 7 дней (потеря веса живота) | 5 минут домашней тренировки 2024, April
Anonim

Hver pige drømmer om at have en smuk og elastisk mave. For at opfylde dette ønske er der en række effektive øvelser, der skal udføres regelmæssigt, helst på tom mave og om morgenen.

Hvordan man laver en smuk abs
Hvordan man laver en smuk abs

Instruktioner

Trin 1

Den første øvelse for en smuk presse: du skal ligge på gulvet, bøje dine ben så meget som muligt ved knæene (hælene skal røre ved balderne). For at forhindre, at dine ben kommer fra gulvet under træningen, skal du bede nogen om at holde dem for dig. Hvis du ikke har nogen til at hjælpe dig, skal du bare hænge tæerne i bunden af sofaen eller stolen. Placer dine hænder bag hovedet og lav en fingerlås.

Trin 2

Prøv nu at nå dine knæ med albuerne. Denne øvelse er hovedsageligt designet til øvre presses muskler. Men hvis du ændrer det lidt og når med din venstre albue til højre knæ og omvendt, træner du sidemusklerne. Gentag øvelsen 30 gange for den øvre presse og den samme for de laterale muskler. Det anbefales at udføre denne øvelse i en hurtig rytme. Professionelle anbefaler at gøre det i et minut uden at stoppe (du skal gøre det 50 gange i minuttet).

Trin 3

Den anden abs øvelse: ligge på gulvet og løft samtidigt dine arme og ben. Under denne øvelse skal du nå dine tæer med fingrene. Øvelsen skal udføres mindst 20 gange i det hurtigste tempo. Denne øvelse hjælper med at styrke hovedsageligt de nedre mavemuskler og engagerer let de øvre mavemuskler.

Trin 4

Maveøvelse nr. 3: Denne øvelse beskæftiger sig primært med de øvre mavemuskler. Læg på gulvet, læg dine hænder bag hovedet og lås fingrene sammen, løft derefter ryggen lidt. Der er slet ikke behov for at hæve ryggen, bare løft skulderbladene lidt. Gentag øvelsen 20-25 gange, indtil du mærker en let smerte i området omkring solar plexus. Hvis du udfører denne øvelse hver dag, vil resultatet være synligt om et par uger.

Trin 5

For at få en smuk abs og en tonet mave skal du også spise rigtigt. Prøv at holde dine fedtholdige fødevarer på et minimum, vær aktiv og være udendørs så ofte som muligt. Og den vigtigste regel for at få en smuk abs er at udføre disse øvelser regelmæssigt.

Anbefalede: