Hvordan Man Bygger En Smuk Figur

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger En Smuk Figur
Hvordan Man Bygger En Smuk Figur

Video: Hvordan Man Bygger En Smuk Figur

Video: Hvordan Man Bygger En Smuk Figur
Video: Сделал себе тепло и приятно....в мастерской) 2024, April
Anonim

Hovedkriteriet for en smuk figur er dens proportionalitet. Du kan være tynd eller velbygget, høj eller kort, men en velproportioneret og tonet figur vil altid se smuk ud. Hvis din figur er langt fra ideel i sine proportioner, fortvivl ikke. Et korrekt valgt træningsprogram hjælper med at rette næsten alle mangler.

Hvordan man bygger en smuk figur
Hvordan man bygger en smuk figur

Er det nødvendigt

  • - Kamera;
  • - træningsprogram;
  • - viden om din kropstype.

Instruktioner

Trin 1

Definer dit kropsproblem. Bare ved at se på dig selv i spejlet, kan du ikke gøre dette. Bed nogen om at tage et billede i fuld længde af dig i en badedragt eller badebukser. Stå stille, ikke sug i maven eller løft skuldrene. Tag fire skud: foran, bagpå, til højre og til venstre. Sæt dem i række og se omhyggeligt. På sådanne fotos kan du straks se, hvor du har overskydende kropsfedt, hvor du tværtimod skal tilføje muskelvolumen, og kropsholdningsproblemer er tydeligt synlige.

Trin 2

For at øge muskelmassen skal du kombinere en diæt med højt proteinindhold med intens træning. Protein er vigtigt til opbygning af muskelfibre. Højintensiv træning betyder træning i gymnastiksalen med meget vægt. Lav øvelser, der er målrettet mod specifikke muskelgrupper. Prøv at arbejde med den maksimalt mulige vægt, mens antallet af gentagelser skal være 5-8 i to eller tre tilgange. Sørg for at tage en pause mellem træningsdage, så dine muskler har tid til at komme sig.

Trin 3

Hvis du har brug for at udtørre muskelmasse, skal du arbejde med små vægte, men med et meget stort antal tilgange. At reducere muskelmasse uden at lade den erstattes af fedtvæv er meget vanskeligere end at opbygge den. For at udtørre en bestemt muskel skal du udføre 100-200 gentagelser med ringe eller ingen byrde.

Trin 4

Du kan kun slippe af med overskydende fedt ved hjælp af cardio træning. Løb er den bedste mulighed. Alternative interval-træningsprogrammer med mellemlang løb. Interval jogging gør ikke kun fedtforbrændingsprocessen mere aktiv, det hjælper også med at øge volumen af lægmusklerne. Kører langsomt over tid vil tørre figuren ud.

Trin 5

Hvis ubalancerne i din figur ikke skyldes tilstedeværelsen eller fraværet af muskelmasse, men af skeletets strukturelle træk, behøver du ikke fjerne det overskydende, men tværtimod tilføje. For eksempel, hvis du har et bredt bækken, men smalle og skrånende skuldre, skal du basere din træning på øvelser for at øge muskelmassen i overkroppen. Forsøg på at tabe sig i lårområdet vil ikke være en succes.

Trin 6

Hvis du har en bred talje, og dine hofter er lige så brede som dine skuldre eller endda lidt smallere, skal du ikke stræbe efter at udføre taljeøvelser såsom sidebøjninger med vægte. En sådan belastning vil føre til en stigning i muskelmasse og gøre taljen endnu bredere. Arbejd på din ryg, skuldre og bagdel. Ved at øge lydstyrken på de omgivende muskler, vil du visuelt tynde taljen.

Trin 7

God kropsholdning er et must for enhver kropstype. Derfor bør kerneøvelser være en del af din træningsrutine.

Anbefalede: