Hvordan Man Laver En Smuk Ryg

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Smuk Ryg
Hvordan Man Laver En Smuk Ryg

Video: Hvordan Man Laver En Smuk Ryg

Video: Hvordan Man Laver En Smuk Ryg
Video: Småsyning, plus det løse... 2024, Kan
Anonim

Vi tager os af os selv hver dag. Vi tager et brusebad, laver en manicure, bruger et ansigt og håndcreme. Men vi glemmer ofte, at vores ryg også er vores udseende. Og pleje af hende er ikke mindst nødvendigt for resten af kroppen. Smuk kropsholdning, ren hud, tonede muskler - disse er hovedkomponenterne i en smuk ryg. Og du er ganske i stand til at gøre det på den måde.

Hvordan man laver en smuk ryg
Hvordan man laver en smuk ryg

Nødvendig

vandret stang, håndvægte, vægtstang, creme, body scrub, massagebørste

Instruktioner

Trin 1

For at forbedre kropsholdningen skal du udføre specielle øvelser: hovedrotationer, arme, bensvingninger, squats, springtov. Start træning på den lure, ingen grund til at starte en intens træning i en time, start med et par minutter om dagen, hvilket gradvist øger tidsperioden.

Trin 2

Motion kan også hjælpe dig med at styrke dine rygmuskler. For at tone musklerne er der brug for mere intens gymnastik. Pull-ups på en vandret bjælke, øvelser med håndvægte, en vægtstang er velegnede. Hvis du har rygproblemer, skal du kontakte din læge, inden du starter sport, der stresser dine rygmuskler.

Trin 3

Og endelig, hudpleje tilbage. Sørg for at lave en rygmassage. Dette kan gøres både i salonen og uafhængigt derhjemme. Du har sikkert set, at der er specielle massagebørster til ryggen med et langt håndtag. Find den rigtige loofah til din ryg. For grove børster kan skade følsom hud, men for blød - har ikke den ønskede effekt.

Trin 4

Brug kropscrubs til at eliminere rygudbrud. Fugt ryggen med cremer for at forhindre afskalning. Du kan endda forkæle din ryg med lerindpakninger og masker. De masker, du normalt gør for dit ansigt, fungerer også for din ryg. Det er kun logisk, at flere af dem skal forberedes. En kombination af kropsholdning, muskel- og rygpleje giver fremragende resultater. Takket være denne pleje vil du til enhver tid være klar til at tage en kjole på med en åben ryg eller gå på stranden uden at dække dig selv med en parade.

Anbefalede: