Sådan Taber Du Dig Ved At Løbe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Ved At Løbe
Sådan Taber Du Dig Ved At Løbe

Video: Sådan Taber Du Dig Ved At Løbe

Video: Sådan Taber Du Dig Ved At Løbe
Video: LÆR AT LØBE HURTIGERE! 2024, Kan
Anonim

At løbe effektivt hjælper med at bekæmpe overvægt. Bare tre træningsprogrammer om ugen i 30 minutter hjælper dig med at opnå konkrete resultater efter en måned.

Slankende jogging
Slankende jogging

Løb er meget effektivt til at hjælpe dig med at tabe sig. I dette tilfælde kan resultatet komme bogstaveligt efter et par ugers regelmæssige klasser. Det vigtigste er, at løb er tilgængeligt for alle, fordi du kan løbe ned ad gaden, på stadion, i parken, i skoven.

De mest optimale muligheder for at løbe for vægttab er et skovparkområde og et stadion. Det er meget vigtigt, at luften er ren, og der er ingen forhindringer på vej i form af forbipasserende biler og inaktive mennesker. Dette kan være distraherende fra dine studier.

Regelmæssig træning

Kun regelmæssig træning kan give et positivt resultat. I de første faser er det nok at øve tre gange om ugen. Det er godt, hvis en træning på syv dage er et chok. Du kan øge afstanden lidt eller køre den valgte afstand i et hurtigere tempo. Dette hjælper dig med gradvist at komme til alvorlig stress, få kroppen til at arbejde i en forbedret tilstand.

Stigende belastning

For hver ny uge er det nødvendigt at forsøge at øge belastningen, men minimalt. For eksempel, hvis du kun løb i femten minutter i den første uge, kan du løbe i atten minutter i den anden. Hvis dette virker som en for alvorlig stigning i belastningen, kan du øge dem hver anden uge.

Skift dit tempo og dine typer løb

For at ændre belastningen på kroppen skal du prøve at vælge steder til jogging, når du støder på glider og bakker på din vej. Du kan også øge tempoet med jævne mellemrum. Dette giver dig mulighed for at bruge forskellige muskler, øge hjertefrekvensen.

Når pulsfrekvensen stiger, begynder det intensiverede arbejde med metaboliske processer. En større mængde overskydende stoffer forbrændes, inklusive fede aflejringer.

Den mest optimale løbeafstand til vægttab

Du skal være i stand til at løbe mindst seks kilometer i en træning, hvilket svarer til 30-35 minutters løb. Kun i dette tilfælde er der en fuldstændig garanti for vægttab.

Faktum er, at kun en langvarig monoton belastning på kroppen i en halv time tillader, at de dybe processer med at brænde overskydende stoffer begynder. Når du kan løbe ti til tolv kilometer ad gangen, vender din vægt tilbage til normal meget hurtigere.

Tag dig tid til at opnå hurtige resultater. Det er bedre gradvist at øge belastningen. Med regelmæssig træning vil selv en nybegynder være i stand til at tabe 5-10% af vægten på tre måneder uden skade på kroppen og let løbe en afstand på 6 kilometer.

Lille hemmelighed

Hvis du ikke spiser i en og en halv til to timer efter et løb, vil effekten af træning for vægttab være meget højere. Faktum er, at i slutningen af enhver træning er der seriøst arbejde i kroppen for at fjerne overskydende stoffer inden for halvanden time. Han har brug for hjælp til dette - tag et bad og slappe af. Mad stopper denne proces, når kroppen skifter til at fordøje mad.

Anbefalede: