Sådan Taber Du Dig I Flankerne Og Maven Ved Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig I Flankerne Og Maven Ved Træning
Sådan Taber Du Dig I Flankerne Og Maven Ved Træning
Anonim

Mange kvinder og mænd er overvægtige, især omkring sider og underliv. Det kan være ret svært at slippe af med det, men alt er ægte. Korrekt regelmæssig ernæring plus motion kan besejre fedt.

Sådan taber du dig i flankerne og maven ved træning
Sådan taber du dig i flankerne og maven ved træning

Muskel

For at tabe sig i siderne og underlivet skal du regelmæssigt udføre forskellige sportsøvelser.

Det er nødvendigt at være opmærksom på musklerne i maven og ribbenene. Selv en almindelig bøjle hjælper med dette, men på betingelse af at du har brug for at dreje det i forbindelse med andre øvelser. Denne øvelse skal udføres i mindst en time om dagen.

Fitball

En af de mest effektive løsninger til at slippe af med subkutant fedt er fitball. Fitball er en gymnastikbold.

Øv en. Du skal sidde på fitballen, mens du holder ryggen lige. Bring dine skuldre lidt tilbage og sænk det lidt. Ben må ikke løftes fra gulvet. Du er nødt til at rulle en gymnastikbold med lårens skrå muskler på forskellige sider eller i en cirkel. I dette tilfælde skal kroppens krop være ubevægelig.

Øvelse to. For at udføre denne øvelse skal du ligge på fitball med din højre side. I dette tilfælde udføres støtte på gulvet med højre hånd. Benene skal være lige, ikke bøjet i knæene. I denne position skal du løfte dit venstre ben op. Øvelsen skal udføres seksten gange og gentag det samme med højre ben.

Øvelse tre. Du skal ligge på gulvet eller sofaen, mens du hviler dine fødder på bolden. Fitball skal flyttes til siderne.

Sport øvelser

Træn en. Du skal samle noget tungt op, f.eks. Vægte eller vægte, og begynde at vippe til venstre og højre. Når du udfører en hældning til venstre, er det værd at løfte din højre hånd og følgelig omvendt.

Øvelse to. Du skal stå oprejst og samtidig lægge hænderne på din talje, løfte dem foran dig. Derefter skal kroppen foretage bevægelser i forskellige retninger. Benene skal holdes stille.

Øvelse to. Denne øvelse er kendt for mange fra barndommen. Det er nødvendigt at ligge på en flad hård overflade, hæve dine ben med bøjede knæ og begynde at udføre bevægelser, som om en person træder. Hold dine hænder bag hovedet. For at gøre opgaven vanskeligere kan du uden at ændre kroppens udgangsposition forsøge at nå med din højre albue til dit venstre ben og omvendt.

Øvelserne er ikke for vanskelige, men effekten er ret stor på ganske kort tid.

Yoga øvelser

Træn en. Udgangsposition - fødder skulderbredde fra hinanden, lige tilbage. Højre fod skal drejes 90 grader væk fra kroppen, og venstre fod skal drejes 45 grader indad. Højre ben skal bøjes 90 grader ved knæet. Drej hovedet til højre og stræk armene i forskellige retninger. Efter en kort hvile skal du gentage øvelsen med det andet ben.

Øvelse to. Det er nødvendigt at sidde på gulvet, krydse dine ben og lægge din højre hånd så langt væk fra kroppen som muligt. Sørg for, at dit lår rører gulvet. Kroppen skal holdes lige. Du skal løfte din venstre hånd op og forsøge at trække kroppen. Børsten trækkes normalt under indånding og hviler ved udånding. Gør det samme med din højre hånd.

Anbefalede: