Sådan Taber Du Dig Ved At Springe Reb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Ved At Springe Reb
Sådan Taber Du Dig Ved At Springe Reb

Video: Sådan Taber Du Dig Ved At Springe Reb

Video: Sådan Taber Du Dig Ved At Springe Reb
Video: Избавьтесь от жира на животе, но не совершайте этих ошибок 2023, Oktober
Anonim

Næsten hver anden pige drømmer om en slank figur, derfor, i jagten på slankhed, bruges de mest forskellige handlinger og ikke altid nyttige for kroppen. Der er en enkel, men effektiv måde at tabe sig på, men af en eller anden grund har mange glemt det. Et simpelt springtov kan gøre din figur fit og smuk.

Sådan taber du dig ved at springe reb
Sådan taber du dig ved at springe reb

Springtov i det moderne samfund har fået et meget interessant navn - at springe over. Denne metode til at tabe sig er meget effektiv, men for at opnå en slank figur skal du også etablere en sund kost. Hvis du ikke har nogen problemer med dette, kan du sikkert tage et skridt mod din drøm.

Hvad er hemmeligheden bag at tabe sig med et springtov

Der er ingen hemmelighed som sådan, alt ligger kun i menneskelig fysiologi.

 • Springtov engagerer musklerne i dine ben, underliv og bagdel, hvilket i sidste ende gør dem i form og fast. Derfor hjælper regelmæssige springøvelser med at korrigere figuren - for at gøre den slank og smuk.
 • Springtov kan med sikkerhed kaldes en slags cardio-træning, hvis de selvfølgelig fandt sted i et forholdsvis hurtigt tempo. I dette tilfælde brænder spring over meget flere kalorier end svømning eller cykling.
 • Der er en rytme ved at springe over, takket være hvilken åndedrætsapparatet styrkes.
 • Aktivt hoppende reb, du handler på cellulite, så over tid er der ikke spor tilbage af det.

Øvelser til vægttab på et springtov

For at springtov skal være mere effektivt, er det nødvendigt at udføre en række øvelser:

 1. Spring frem og tilbage.
 2. Hop først på en, derefter på det andet ben.
 3. Alternativ udførelse af enkelt og dobbelt spring.
 4. Udfører hoppetov fra side til side.
 5. Spring i form af at løbe på plads.
 6. Hop i en sådan position, når det ene ben er foran det andet.

Hvilket reb man skal vælge

Først og fremmest, når du vælger et reb, skal du være opmærksom ikke kun på dets kvalitet, men også på din højde. Med hensyn til længden er det ret nemt at finde det. For at gøre dette skal du folde sportsudstyret i to og trække det ud foran dig. Hvis rebet næsten ikke når gulvet, betyder det kun én ting - det passer dig.

Når du vælger et reb, skal du også beslutte, hvilket formål du har brug for det. Der er 4 typer springtove:

 • med en kalorietæller, dvs. elektronisk;
 • børn;
 • vægtet;
 • høj hastighed.

Sådan taber du dig ved at springe reb

Spring over kan med sikkerhed kaldes en ekstraordinær sport, der ikke kun kan hjælpe dig med at tabe sig, men også styrke din kropsholdning, samt udvikle fleksibilitet og en følelse af balance. I 30 minutters hoppetov kan en person forbrænde op til 300 kalorier, hvilket, ser du, er et meget godt resultat.

Hvis du aldrig har sprunget reb før, så overdriv det ikke. Først er det nok at springe reb fra 5 til 10 minutter og derefter gradvist øge tiden. Tempoet skal ligesom hoppetiden tilføjes glat. Hvad angår øvelserne, skal du først og fremmest starte med det enkleste. Når du mestrer de lette øvelser, kan du sprede springet over med mere komplekse elementer.

Det er meget vigtigt at følge et par enkle anbefalinger, når du udfører springtov:

 1. Når du hopper, kan du ikke slappe af, din ryg skal forblive lige og jævn under hele lektionen.
 2. Land korrekt. Hvis du ikke gør dette, vil dine led snart føle sig.
 3. Rebets bevægelse bør ikke udføres på bekostning af hele armen, men kun på grund af håndens cirkulære rotation. Med andre ord, glem ikke at presse dine hænder mod din krop.

Kontraindikationer for at springe over

Springtov ser ud til at være en helt harmløs aktivitet, men ikke alle har råd til at springe over. For eksempel er spring ud over styrken hos ret overvægtige mennesker. Denne sport er også kontraindiceret for dem, der har problemer med led, knæhætter og brusk. Det er stærkt modløs at springe reb selv for dem, der har forhøjet blodtryk, dvs. hypertensive patienter.

Som du kan se, er det ret simpelt at tabe sig med et reb. Det vigtigste er at gøre alt for at gøre dette. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt det første positive springresultat vises.

Anbefalede: