Sådan Lærer Du At Springe Flips Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Springe Flips Tilbage
Sådan Lærer Du At Springe Flips Tilbage
Video: Sådan Lærer Du At Springe Flips Tilbage
Video: Jytte Vender Tilbage #3: Sådan får du folk til at elske dine forandringer 2023, Februar
Anonim

Den bageste salto er lettere at mestre end andre typer salto og akrobatiske elementer. Undervisning i teknikken er ret traumatisk og kan true med en let hjernerystelse i de første træningspas. Pas derfor på din sikkerhed - start træningen på en trampolin eller måtter.

Sådan lærer du at springe flips tilbage
Sådan lærer du at springe flips tilbage

Instruktioner

Trin 1

Øv først de forberedende øvelser. Den første hopper fra en halv squat-position med fuld kropsretning og arme strækker sig op. Det andet er tuck jump, der presser knæene så tæt på skuldrene som muligt i springet og retter dem inden landing. Efter et par træningsprogrammer, prøv at udføre begge øvelser på samme tid. Når du gør dette, skal du stræbe efter at få det rigtige drejningsmoment til omvendt drejning.

Trin 2

For at udføre en salto direkte skal du tage startpositionen: bøj dig lidt ned og bøj knæene let. Sænk dine hænder og tag dem tilbage. Skub gulvet med begge fødder så hårdt som muligt, og tag samtidig et stærkt sving med armene opad. Ret op straks efter at have hoppet ud og træk armene op. Bemærk: det er vigtigt, at armens svingning forekommer samtidig med springet, kroppen skal være i en rettet tilstand i en brøkdel af et sekund.

Trin 3

For at få et endnu stærkere sving af armene, træk dem op i startpositionen. Før du skubber af, skal du sænke dem ned, læne dig lidt fremad og løfte dem skarpt op og tilbage i en bue, skubbe af med dine fødder. Vip hovedet tilbage straks efter at have skubbet. For en stærkere omsætning, spring ud af en position på tæerne.

Trin 4

Gruppér straks efter at have gennemført de foregående trin. For at gøre dette skal du trykke de bøjede ben mod kroppen og holde dem med dine hænder. Hold øjnene åbne for at holde kontrol over dine handlinger. Hold dit hoved smidt tilbage. Fjern gruppen, når din torso er parallel med gulvet. Træk dine ben væk fra din torso, bøj ​​knæene let og forbered dig på at lande. Prøv at stå på tæerne på gulvet og hold din balance. Husk at prøve at lande på lige ben kan skade dine led.

Trin 5

Det kan være svært for begyndere at overvinde deres frygt og selvbevarende instinkt. Træn kun på bløde overflader. Hvis du distraherer dig selv fra faren, kan du bedre fokusere på teknikken til at udføre salto. Prøv at følge alle instruktionerne nøjagtigt og præcist, så lærer du hurtigt.

Populær af emne.