Hvordan Vores Hold Forbereder Sig Til OL I Sochi

Hvordan Vores Hold Forbereder Sig Til OL I Sochi
Hvordan Vores Hold Forbereder Sig Til OL I Sochi
Video: Hvordan Vores Hold Forbereder Sig Til OL I Sochi
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2023, Februar
Anonim

Kun halvandet år er tilbage før åbningen af ​​vinter-OL i Sochi. Imidlertid ser vores landsholds udsigter stadig temmelig vage ud og inspirerer ikke til optimisme. Især på baggrund af en mislykket præstation ved de forrige OL i Vancouver, hvor vores atleter kun formåede at vinde 3 guldmedaljer.

Hvordan vores hold forbereder sig til OL 2014 i Sochi
Hvordan vores hold forbereder sig til OL 2014 i Sochi

For at rette op på situationen har ledelsen af ​​vores olympiske komité truffet en række foranstaltninger. Siden 2011 har medlemmer af de olympiske og paralympiske hold fået tildelt stipendier på 32 tusind rubler om måneden. Mange træningsbaser og rehabiliterings- og rehabiliteringscentre blev sat i drift igen, sponsorer blev tiltrukket, udenlandske specialister blev inviteret. Den canadiske oplevelse undersøges aktivt, takket være, at værterne fra de tidligere OL opnåede fremragende resultater.

Ikke desto mindre er resultaterne af de seneste konkurrencer i nogle sportsgrene ikke opmuntrende. For eksempel kan sæsonen 2010/2011 i skiskydning næppe kaldes andet end en fiasko. Og dette på trods af involvering af en af ​​de rigeste mennesker i Rusland, M. Prokhorov, som sponsor, og invitationen til at arbejde med kvindernes landshold for en verdensberømt træner V. Pichler. Som bemærket af mange medier, "… der er ingen generationsskifte i holdet, der er ingen ordentlig forberedelse og en god psykologisk atmosfære, og pengeoverflod og succesrige ledere uden for sport kan ikke rette op på situationen."

Situationen med vores skiløbere og skiløbere ser mere optimistisk ud. Af de 12 sæt præmier, der vil blive spillet i Sochi, kan russerne gøre krav på 4 guldmedaljer.

I bobslædekonkurrencer sætter de deres håb på vores berømte par: A. Voevoda - A. Zubkov.

I rodesportssport har Rusland en god chance for at vinde flere medaljer. For at forbedre arbejdet med generel fysisk og træning blev den berømte tyske specialist M. Halebrant inviteret til landsholdet.

I skihop, desværre, er der nu ingen grund til at tale om chancer for priser. Da de to øverste springere var ude af funktion: den ene døde i en bilulykke og den anden blev alvorligt såret. Resultaterne fra andre "flyvende skiløbere" vil næppe tillade dem at komme tæt på den stærkeste gruppe.

Du kan stole på medaljer i kunstskøjteløbskonkurrencer, ishockey, short track speed skating, speed skating. Der er stadig tid.

Populær af emne.