Hvordan Man Bygger Muskler Uden Piller

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Uden Piller
Hvordan Man Bygger Muskler Uden Piller

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Piller

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Piller
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, Oktober
Anonim

For hurtigt og effektivt at opbygge muskelmasse uden at bruge forskellige lægemidler, der stimulerer deres vækst, er det nødvendigt at lære et antal enkle, men effektive regler. Det er værd at huske, at de vigtigste anbefalinger er korrekt ernæring og træningsintensitet.

Hvordan man bygger muskler uden piller
Hvordan man bygger muskler uden piller

Instruktioner

Trin 1

For muskelvækst øges intensiteten gradvist med hver træning. Dette kan gøres på forskellige måder: ved at øge vægten af sportsudstyr, ved at tilføje antallet af gentagelser af øvelserne ved at reducere bevægelseshastigheden.

Trin 2

Prøv at udføre øvelserne kontinuerligt uden at fastgøre positionen ved slutpunktet. For eksempel når du sidder på huk, skal du sidde ned og stå op uden at holde pause, indtil du når fejl.

Trin 3

Eksperimenter også med vægttabsøvelser i sportsudstyr. For at gøre dette skal du først udføre det krævede antal gentagelser. Derefter reduceres vægten af lasten og gør det samme. Ved 2-3 træningsprogrammer vil du føle et synligt resultat.

Trin 4

Husk at spise rigtigt. Mere end 70% af det positive resultat afhænger af kosten. For at stimulere muskelmasse til at vokse, har du brug for et byggemateriale - protein. For at gøre dette skal du omhyggeligt studere produkterne med det maksimale indhold af denne komponent. Til intens muskelpumpe anbefaler eksperter at indtage 3-6 gram protein pr. 1 kg kropsvægt pr. Dag.

Trin 5

Recovery er en lige så vigtig faktor i muskelopbygning. Følg et par enkle regler for at gøre din træning gavnlig.

Trin 6

Først skal du opbygge et individuelt sæt øvelser, der maksimerer muskelstress.

Trin 7

For det andet træner du med en pause på 1-2 dage, da kroppen har brug for tid til at komme sig.

Trin 8

For det tredje skal du huske at hvile dig, både fysisk og følelsesmæssigt. Din søvn skal være mindst 8-10 timer om dagen.

Trin 9

For det fjerde, glem ikke at spise sundt og afbalanceret. Fjern stegt, krydret, fedt og sød mad fra din kost. Du har brug for et måltid med højt proteinindhold.

Trin 10

Hvis disse anbefalinger ikke giver det ønskede resultat, skal du kontakte en specialist. En erfaren træner, der har studeret kroppens struktur og evner, vælger et individuelt sæt øvelser.

Anbefalede: