Hvordan Man Bygger Muskler Uden Kemi

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Uden Kemi
Hvordan Man Bygger Muskler Uden Kemi

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Kemi

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Kemi
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

En anden A. P. Chekhov skrev, at "i en person skal alt være i orden …". Dette udtryk har ikke mistet sin relevans, og ønsket om at gøre dig selv og din krop perfekt er for mange et meget vigtigt mål i livet. For at træning i gymnastiksalen skal være effektiv, og det brugte helbred ikke bliver prisen for atletiske præstationer, skal du ikke ty til proteiner, steroider og andre "kemikalier".

Hvordan man bygger muskler uden kemi
Hvordan man bygger muskler uden kemi

Instruktioner

Trin 1

Husk, for at sportsaktiviteter skal have størst mulig fordel, skal du ikke kun udvikle en individuel liste (sæt) med øvelser, men også revidere hele din livsstil. Det er vigtigt at forstå, hvilke processer der opstår i din krop, hvilken effekt fysisk aktivitet har på den.

Trin 2

Spis rigtigt og husk, at en afbalanceret diæt ikke kun indeholder vitale komponenter, nemlig proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, et kompleks af vitaminer og mikroelementer, men også opfylder deres korrekte forhold. Vær opmærksom på, at træning alene ikke er nok til at vokse muskelvæv. Motion stimulerer kun muskelopbygning, fremmer blodgennemstrømning til muskelfibre og øger vævsluftning (iltning). Byggestenene er proteiner (proteiner) og aminosyrer (byggestenene, hvorfra disse proteiner syntetiseres i den menneskelige krop), der fås fra mad. Kulhydrater er en energikilde, vitaminer sikrer det korrekte forløb for alle former for stofskifte. Kort sagt, inkluder proteinrig kød og fisk i din daglige kost. Glem ikke mejeriprodukter, der indeholder et sæt essentielle aminosyrer og calcium. Spis cirka 500-600 gram grøntsager og frugt om dagen.

Trin 3

Normaliser din søvn- og hvile rutine. Hvil mindst 2 timer om dagen og 8 timer om natten. Om morgenen skal du være ivrig efter at deltage i en anden træning, da din positive følelsesmæssige holdning også er meget vigtig for at nå dit mål.

Trin 4

Brug en række af de nyeste muskelopbygningssystemer i din træningsproces. Spørg din træner, han er sandsynligvis opmærksom på alle de avancerede fremskridt inden for bodybuilding. Bemærk, at nøglen til succes i denne sag er systematisk og regelmæssig. Lejlighedsvis træning giver ikke de ønskede resultater.

Trin 5

Brug ikke kemiske vækststimulerende midler, uanset hvor hårdt annoncerne og dine “kolleger” i gymnastiksalen er. De fleste lægemidler har mange bivirkninger, herunder en skadelig virkning på det kardiovaskulære system og styrken hos mænd.

Anbefalede: